İllegal yollar üzerinden kişisel bilgilere ulaşan kişiler nasıl dava edilir?

aleynosss

Picopat
Daha fazla  
Irkını bilmediğim birisi Türkleri savunduğum için tcmi bulmuş, babamı falan aradılar SS ve kayda aldım. Bunları annesinin numarasını verdi birisi ama ne yapmalıyım? Annesine yazsam bende davalık olur muyum? Ne yapmam gerekiyor?
Başlıksız38_20240125190835.png

Son düzenleme:
Hem yaşınız tutmuyor, hem ailenize söylemiyorsunuz dava için. Kormanıza gram gerek yok. Senin benim onun 101 milyon ölü diri herkesin tcsi telefon numaraları ev adresleri her şey paneller üzerinden bulunabiliyor zaten. Seni gidip kırmızı ilanda aranan terörist ilan edemezler, senin adına suç işletemezler. Yani salla.

Türk tarihine edit yapıyorum, ve kimin aldığını bilmediğim grupta şehitlerime hakaret edilmeye başlandı buraya ss koymuştum ama moderatör kaldırmış. Irkçı da değilim Türk ırkını üstünde tutmuyorum yaşım küçük tamamda ne alakası var şimdi? Faşist olduğumu nerden çıkardın?

Gerçek anlamda bilmiyorum kemalizm ve Türkçülüğe karşılardı onu anladım sadece
Ben faşistsin veya ırkçısın demedim bu bir. İkincisi sanal alemde senin o yorumu yazan kişiye yapabileceğin bir şey var mı yok bu iki. En fazla şikayet edebilirsin. Gidip dövemeyeceğine göre. Ben de edit falan yapma demiyorum. Milletle boş dalaşa girme dostum. Çünkü elde edeceğin bir şey yok.

Ben faşistsin veya ırkçısın demedim bu bir. İkincisi sanal alemde senin o yorumu yazan kişiye yapabileceğin bir şey var mı yok bu iki. En fazla şikayet edebilirsin. Gidip dövemeyeceğine göre. Ben de edit falan yapma demiyorum. Milletle boş dalaşa girme dostum. Çünkü elde edeceğin bir şey yok.
Yazdıklarımı okuduysan anlarsın ki "tanımadığım birisi gruba aldı ve gruba daha bir şey yazmadan vatanıma ve şehitlerime hakaretler yağdırdılar" durumu açıklayabilmişimdir umarım kimseyle tartışmadım yani gruptan çıkar çıkmaz kişisel bilgilerim yayıldı devam ederseniz dava ederim yazdım o kadar

Yazdıklarımı okuduysan anlarsın ki "tanımadığım birisi gruba aldı ve gruba daha bir şey yazmadan vatanıma ve şehitlerime hakaretler yağdırdılar" durumu açıklayabilmişimdir umarım kimseyle tartışmadım yani gruptan çıkar çıkmaz kişisel bilgilerim yayıldı devam ederseniz dava ederim yazdım o kadar

İlk mesajda detaylı yazsaydın ona göre cevap yazardım.

Türk tarihine edit yapıyorum, ve kimin aldığını bilmediğim grupta şehitlerime hakaret edilmeye başlandı buraya ss koymuştum ama moderatör kaldırmış. Irkçı da değilim Türk ırkını üstünde tutmuyorum yaşım küçük tamamda ne alakası var şimdi? Faşist olduğumu nerden çıkardın?
Hocam küçükken "Türk olmak şereftir!", "Türk'ler üstün ırktır!", "Ne mutlu Kürdüm diyene!" gibi şeyler diyen insanlar görüyordum. Ortalama bir Avrupalının veya Afrikalının görüp Araplardan ayırt edemeyeceği bir veya birkaç ırkıntan biriyiz. Türk veya Kürt olduğu için övünen ve bundan gurur duyan insanları gördüğümde gülüyorum.

Hocam küçükken "Türk olmak şereftir!", "Türk'ler üstün ırktır!", "Ne mutlu Kürdüm diyene!" gibi şeyler diyen insanlar görüyordum. Ortalama bir Avrupalının veya Afrikalının görüp Araplardan ayırt edemeyeceği bir veya birkaç ırkıntan biriyiz. Türk veya Kürt olduğu için övünen ve bundan gurur duyan insanları gördüğümde gülüyorum.
Aynen öyle. Mükemmel yorum. Kastettiğim de bu.

Ben atsızcı değilim milliyetçilik saçma olabilir ama ben değilim

Umursama onları. Klavye başında delikanlılık yapıyorlar akılları sıra ama bir askeri yolda görseler yollarını değiştirirler.

Ben atsızcı değilim milliyetçilik saçma olabilir ama ben değilim
Öylesin demedim hocam. Sadece bu tür şeyler çok yaşandığı içinde sen ve sana hakaret eden kişilerinde aynı kafada olduğunu düşündüm. Demek istediğim şey önemseme.

instagram hesabına ismini ve soy ismini yazdıysan yada o kişiye ismini soyismini verdiysen bulmaları doğal birşey bence uğraşma ama illa uğraşcam diyosan git dava aç zaten panel kullanıp birilerini tehdit edenler max 13 yaşlarında oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı