Illustrator için grafik tablet önerisi

WaLeX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben amatör olarak illüstrasyon ile uğraşıyorum. Normalde Adobe Illustrator kullanıyordum fakat maddi sebeplerle ınkspace kullanmaya başladım. Mouse ile çizim yapıyorum ve bu karakterleri renklendirmede zorluk çıkartıyor ve arka plan tasarımlarında. O yüzden genelde arka planı basit yapıp geçiyorum. Grafik tablet sorunumu çözer mi sizce? Çünkü iPad gibi ürünler bütçeme göre fazla. Bu arada çizimlerim şu şekilde.

Bütçenizi söylerseniz yardımcı olabiliriz. Görüntüyü tablete aktarmayan grafik tabletlerini almayı düşünüyorsanız tableti mouse kaydırması veya masaüstü konumuna göre çizim seçenekleri olur. (Benimkinde öyle) Eğer ki alışamam veya pc bakarken tablete çizmek zor gelirse görüntülü grafik tabletlerden alabilirsiniz. Bütçenize uygun tabletler önermeye çalışırız.

Bu arada çizimlerin gayet başarılı.

Son düzenleme:
Bütçeniz nedir?

2000-3000 TL arası.

Bütçenizi söylerseniz yardımcı olabiliriz. Görüntüyü tablete aktarmayan grafik tabletlerini almayı düşünüyorsanız tableti mouse kaydırması veya masaüstü konumuna göre çizim seçenekleri olur. (benimkinde öyle) eğer ki alışamam veya PC bakarken tablete çizmek zor gelirse görüntülü grafik tabletlerden alabilirsiniz. Bütçenize uygun tabletler önermeye çalışırız.

Bu arada çizimlerin gayet başarılı.

Teşekkür ederim. Eğer görüntüyü aktaranlar ile aktarmayanlar arasındaki fiyat farkı makulse aktaranları tercih ederim.

Wacom markasını duymuştum. Ama kendim bizzat kullanmadım. Sizin çizimleriniz iyiymiş. Pratikle eliniz alışır bence. Lejant arkadaşım kullandığı için piyasaya daha hakimdir. Ama görüntülüler sanırım 5-6'dan başlıyor.

Wacom markasını duymuştum. Ama kendim bizzat kullanmadım. Sizin çizimleriniz iyiymiş. Pratikle eliniz alışır bence. Lejant arkadaşım kullandığı için piyasaya daha hakimdir. Ama görüntülüler sanırım 5-6'dan başlıyor.

Teşekkür ederim. Alırsam görüntülü almayı düşünüyorum. Bugün görüntülü olmayanı ile deneme yapma fırsatım oldu ve çok zor geldi. Tabii zamanla alışılabilir belki.

Teşekkür ederim. Alırsam görüntülü almayı düşünüyorum. Bugün görüntülü olmayanı ile deneme yapma fırsatım oldu ve çok zor geldi. Tabii zamanla alışılabilir belki.
Dostum ilk olarak şunu bilmelisin. İyi bir görüntülü tablet için oldukça az ancak tanınmamış, riskli olan markalardan bulabilirsin. İlaha görüntülü istiyorum dersen senin adına araştırma yapabilirim. Görüntülü iyi bir tablet 10k dan başlar.

Marka olarak Wacom, Xencelabs, XPpen öneririm. Huion da fena değildir.

Benim sana önerebileceğim aklıma gelen;

*XP-Pen Deco MW
*Wacom Intuos s

Bu ikisi sana yeterli olacaktır bence. Ha hocam bunlar sanki pahalı gibi ise;

*One by Wacom
*Huion inspiroy 2 m

Bunlarda senin için yeterli bence.

Wacom bence görüntüsüzlerde diğerlerin göre daha başarılı.

Son düzenleme:
Dostum ilk olarak şunu bilmelisin. İyi bir görüntülü tablet için oldukça az ancak tanınmamış, riskli olan markalardan bulabilirsin. İlaha görüntülü istiyorum dersen senin adına araştırma yapabilirim. Görüntülü iyi bir tablet 10kdan başlar.

Marka olarak Wacom, xencelabs, xppen öneririm. Huion da fena değildir.

Benim sana önerebileceğim aklıma gelen;

*Xp-pen deco MW, Wacom ıntuos s

Bu ikisi sana yeterli olacaktır bence. Ha hocam bunlar sanki pahalı gibi ise;

*One by Wacom, Huion inspiroy 2 m

Bunlarda senin için yeterli bence.

Wacom bence görüntüsüzlerde diğerlerin göre daha başarılı.

Şu işimi görür mü? Amazon.com.tr

Ustam alabilirsiniz. Huion kamvas serisi sanki daha pahalıydı diye hatırlıyorum.
209 dolarmış. (6.553,28 tl) Ben bunu 299 dolar diye hatırlıyordum. Huion da fena bir marka değildir.
Normal şartlarda benim görüntülü önerim; XP-Pen Artist 12 (2nd gen)

Son düzenleme:
Ustam alabilirsiniz. Huion kamvas serisi sanki daha pahalıydı diye hatırlıyorum.
Hocam bunun basınç hassasiyetini göremedim.Eğer 4096 değere sahip olan Wacom’dan daha düşükse,görüntüsüz almak daha mantıklı olabilir.Bu arada fiyat farkının sebebi yurtdışından gelmesi olabilir belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı