iMessage başarılı giriş sonrası tekrar hata verme sorunu

Makaleler
7
Daha fazla  
iMessage ile ilgili başlığa göre işlemleri yapıp uygulamaya giriş yaptım. İlkinde debug kayıtlarını almamıştım. Reboot sonrası iMessage'ı açmaya çalıştığımda yeniden sanki ilk defa giriş yapıyormuşum gibi Apple ID ve şifremi istedi. Girdim, hata mesajı çıktı, kullanmanız için yetkiniz yok gibi bir şey, müşteri temsilcisi ile görüşün diyordu.
Sonra başlıktaki adımları tekrarladım, bu kez güvenlik kayıtlarını da sıfırladım, yine giriş yapabildim. Tabi SMUUID falan tekrar değişmiş oldu. Bu kez başarılı giriş yapabildiğim sistem bilgilerini debug ile kaydettim. Tekrar reboot ettim, bu kez yine benden Apple ID ve şifre istedi ve yine aynı hatayı verdi.
Merak ettiğim şu, sürekli bu adımları uygulayarak SMUUID vs değiştirip uygulamaya girmeye çalışmak sorun olmaz mı? Bu aşamada ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aslında MLB ve ROM kısımlarını doldurmamıştım her iki girişimimde de. Giriş yapabildiğim için o kısmın zorunlu olmadığını düşündüm, hani buraya kadarki adımlar ile giriş yapamazsanız bunu da deneyin gibi algılamıştım.
Şimdi en baştan tüm adımları yapıp, MLB ve ROM kısımları da dahil bütün adımları yaptıktan sonra tahmin ediyorum yine ilk defada sorunsuz giriş yapabilirim gibi geliyor ama 3. kez SMUUID ve board ID değişmiş olacak. Bu sıkıntı oluşturur mu sizce?

Dün dizüstü bilgisayarıma da Sierra kurdum. IMessage girmeden önce SMUUID, MLB ve ROM ayarları dahil tamamını yaptım. Sonra imessage'ı açtım, ayarlarına girince orada da hesaplar diye bir bölüm olduğunu gördüm. imessage hesabım etkinleştirilmemiş olarak görünüyordu. Üstüne tıklayınca yine login ekranı çıktı. Tekrar appleid ve şifre girdim, bu kez yine müşteri hizmetlerini arayın diye bir uyarı çıktı. Acaba cidden arasam mı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı