iMac 2012 Yavaşlık Sorunu

Makaleler
25
Merhaba, ben iki üç senedir bir iMac masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve yaklaşık bir senedir de bir anda yavaşlayan sistem yüzünden uygulamalar ekranının bile iki buçuk üç dakikada açıldığı oldu. Safari de kullanılamayacak hale geldi ve sürekli reklam çıkarmaya başladı. Word veya benzeri uygulamalarda yazı yazarken bile zaman zaman bilgisayarın takıldığı oluyor. Bilgisayarın özellikleri: İşletim sistemi OS X El Capitan 10.11.3, iMac (21.5-inch, Late 2012), Processor: 2,7 GHz Intel Core i5, Memory: 8 GB 1600 MHz DDR3, Graphics: NVIDIA GeForce GT 640M 512MB. Bilgisayarı nasıl hızlandırabilirim veya yeni bilgisayar almam mı gerekir? Teşekkürler

Yeni bir bilgisayar almanıza gerek yok. Tek yapmanız gereken cihazınıza bir SSD almak. Ve sonrasında yavaşlama sorunlarınız ortadan kalkacak. Bunu yapmışken cihazın içini de temizlettirin. Zira ısınma yüzünden cihazınız 2.7 GHz’te çalışmıyor olabilir.[/QU2OTE]

Merhaba; iMac 8 gb ram ile 12.000 tl ye maloluyor, 16 gb ram ile 800 lira daha artıyor. 8gb olarak alsam kendim desktoplarda kullandığımız kingston furry belleklerden eklesem o şekilde 16 gb'a tamamlasam uygun olur mu ? Masaüstü ramler ile iMac ramleri farklı mıdır ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı