iMac Kapanma Sorunu (Oyun Oynarken)

Daha fazla  
Merhabalar , benim 8 ay önce aldığım Apple imac bilgisayarım var . Bilgisayarı ilk aldığımda hiçbir sorun yoktu . Ben sadece tek bir oyun oynayan birisiyim, o da League Of Legends . Fakat oyun esnasında son zamanlarda bir sorun ile karşılaşmaktayım . Bu sorun tam oyunun ortasında ekranın birdenbire olduğu konumda donup , arasıra ritmik bir ses çıkarması, arasıra da çıkarmayıp direk bilgisayarın kapanması fakat ekranın hala oyunun en son olduğu yerde durmasıdır. Ekran kartımda mı bir problem var , ne yapmalıyım , bilgilendirirseniz çok mutlu olurum , çünkü bu sorun canımı sıkmaya başladı . Teşekkürler ...

Son düzenleyen: Moderatör:
@Alitanılözdemir Öncelikle yazılım güncellemelerinin hepsini yapın eğer yoksa Time Machine ile geriye giderek yazılımsal mı donanımsal mı bir problem oldugunu anlamamız gerek eğer donanımsalsa derhal garantiye yollayın

Tamam teşekkürler dediklerinizi hemen yapacağım yazılım güncelleme yapılmamıştı en son . Ekran kartı güncellemesi ile alakalı bir durum da olabilme ihtimali varmıdır ?

Herseyden olabilme ihtimali var öncelikle yazılım kaynaklı sıkıntı varmı diye kontrol etmek ilk yapılacak teşhis dir :) Benim kendi düşünceme göre %50 yazılım %50 ram sorunu olabilir

Birde bunun gönderilmesiyle uğraşacağız anlaşılan . Sorun çıkarmaz diye tercih ettiğim firmanın bilgisayarına bak! Time Machine ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Onu bir denemek istiyorum da .

Eğer Time Machine yedeği alıyorsa yapabilirsin Spotlighttan Time Machine diye aratırsan kullanması basit zaten anlarsın nasıl kullanacağını.

Bir sorum daha olacaktı birde ben driverleri güncellemeyi deniyorum fakat geforce da oto detect çıkmıyor . acaba ben nasıl güncelleyebilirim driverleri ? bulamadım çünkü . acaba benimki sistem güncellemesinin içinde mi güncelleniyor diye düşündüm çünkü internette bilgi bulamadım . yardımcı olur musunuz ?

Tabiki sistem içerinde güncellenir eğer Nvdia yada Amd gibi ekran kartı mevcutsa imac modelini öğrenip ona göre direkt driverını indirmeniz daha yararınıza olur.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı