EvrimK
Kilopat
Daha fazla
iMac Late 2015 cihazım inanılmaz derecede yavaşlamıştı. Açılması tam 6 dakikadan fazla sürüyordu. Daha önce kendi bilgisayarıma bir SATA SSD takmış ve performansta ciddi artış görmüştüm, bu yüzden iMac’e de SSD takmak istiyordum. Ancak iMac’in açılması ve ekranın düzgün şekilde sökülüp tekrar monte edilmesi beni hep korkutuyordu. Konuyu defalarca araştırdım ama "Ya bir yeri kırarsam" düşüncesi hep beni geri adım attırdı.
Aslında bu konuda elim yatkındı, böyle işleri seviyorum ama iMac’i açmak özel bir çaba gerektiriyordu. Ekranın yapıştırma bantları, kısa kablolar, hassas konnektörler... Uğraşmaya değer mi diye düşünüyordum hep. Ama bir gece aniden "Yeter artık!" dedim ve denemeye karar verdim. Çekmecede bulduğum bir iple ekranı ayırabilir miyim diye denedim ama olmadı. Sonrasında ne varsa kaderime yazılmıştı.
Aslında bu konuda elim yatkındı, böyle işleri seviyorum ama iMac’i açmak özel bir çaba gerektiriyordu. Ekranın yapıştırma bantları, kısa kablolar, hassas konnektörler... Uğraşmaya değer mi diye düşünüyordum hep. Ama bir gece aniden "Yeter artık!" dedim ve denemeye karar verdim. Çekmecede bulduğum bir iple ekranı ayırabilir miyim diye denedim ama olmadı. Sonrasında ne varsa kaderime yazılmıştı.