iMac mi PC mi?

PC alabilirim 2 yil kullanip satarim.
Eğer çok fazla oyun oynayacaksanız PC alın hocam, onun dışında bir anlamı yok. Sonradan pişman olmayın diye söylüyorum. Zaten piyasadaki güzel oyunları bitirdikten sonra geriye sadece gündelik işler kalınca, "keşke Apple bir bilgisayar alsaydım da rahat etseydim" diyeceksiniz.

Imac parasına süper bir pc toplarsınız ama max 3 sene tam performans alırsınız. Imac alırsanız en az 12 sene sorunsuz kullanırsınız karar vermek size kalmış. Ayrıca virüs veya optimizasyon derdi vs. asla olmaz. O İmac'e indirdiğiniz tüm programlar aynı oyun konsoluna hazırlanan oyunlar gibi tamamen optimize bir şekilde gelecek.
''imac alırsanız en az 12 sene sorunsuz kullanırsınız'' ne demek? Apple bile bu kadar garanti veremez.

''imac alırsanız en az 12 sene sorunsuz kullanırsınız'' ne demek? Apple bile bu kadar garanti veremez.
Kendim Apple'ın çoğu cihazını kullandım ve bunun garantisini verebiliyorum. En basitinden, 7 yıl önce çıkmış olan İphone'um; 1 ay önce çıkan herhangi bir Android telefondan çok daha fazla performans veriyor. Ben 12 sene boyunca aynı Apple bilgisayarı kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım, başka kimsenin de yaşayacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı