iMac Windows'ta Isınma ve Performans Sorunu

Yazılımsal uyumluluk Windows gibi düşündüm ama bizzat uygulaması ayarları vs var. Bende şimdi düşününce mantıksız geldi. Bakalım örneklerden ne çıkacak.
Örnek bir kaç bilgisayardan da karşılaştırdım herkesde %97-%100 arasında geziyor. Render alırken bir saniye %100 bir saniye %85 iniş çıkışlarla render alıyor.

Birazda internette konuyu araştırdım, olması gerek bu imiş ekran kartı kapasitesinin hepsini kullanır rahat çalışırmış. Yük bindikce sadece fan açarmış. Çalışma şekli böyleymiş. Çok düşük işlerdede kapasitesini sınırlar yüzde ellisiyle yüzde yüz çalışırmış.
Belki bir arkadaşa yardımcı olur konu herşey normal yani :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Mimarım ve bahsettiğiniz programlar ve türevleri için iMac almayı düşünüyorum. Fakat Windows yükledikten sonra Revit ve Lumion gibi sadece Windows destekli programlarda sorun yaşar mıyım gibi soru işaretlerim var. Kullandığınız süreçteki deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı