İmam hatibe devam etmeli miyim?

Ne, ne alaka? Anlamadım kusura bakmayın. Yazılım da şuan okulun amacı belge almaktır kendinizi geliştirecek kişi sizsiniz eğer kastınız buysa. Meslek lisesin de öğretilen üstün bir Bilgi yok açıkçası yazılım okula giderek öğrenilebilecek bir şey değil üstün de vakit geçirirken eğleniyor veya zevk alıyor olmanız gerekiyor. Takıldığınız da belli forumlar üzerinden direk yardım almak yerine üretken olup düşünmek farklı projelerin gidişatlarini incelemek gerekiyor. Bunlar herhengi bir okul da öğrenebileceğiniz şeyler değil. Nerde okuduğunuz pekde etkilemiyor yazılım dilleri ezbere dayalı diller değildir tabii amacınız html ile web sitesi kodlamak değilse :D

Bilişim bölümüne gidiyorum 9. Sınıf. Şuan okulda bilgisayarlar yok. İstanbuldaysan bizim oraya gel. Sarıgazi emek mahallesi civarında.

Kardeşim orası imam hatip adı üstünde imam veya din öğretmedi vs bu tip derler ağırlıkta eğer sen bunlarda biri olmayacaksan neden haftada 4'er ders kuran ve arapça öğrenmeye çalışıyorsun ek olarak bir de fıkıh, hadis, ve daha ismini unuttuğum bir sürü ders görüyorsun? Bence düz liseye geç çok gereksiz dediğim gibi sadece imam ve dini meslek isteyenler gitmeli öbür türlü vakit kaybı. Ben, 2013-2017 arası okudum bir imam hatip mezunu olarak asla tavsiye etmem. 4 yıl dini derslerden Full kaldım hiç de çalışmadım onlara boşuna ortalamamı düşürdü.

İmam hatipte boşa vakit kaybetmeyin, imam hatipe devam etme. Meslek lisesine ya da açık liseye geçiş yapabilirsin.

Ne, ne alaka? Anlamadım kusura bakmayın. Yazılım da şuan okulun amacı belge almaktır kendinizi geliştirecek kişi sizsiniz eğer kastınız buysa. Meslek lisesin de öğretilen üstün bir Bilgi yok açıkçası yazılım okula giderek öğrenilebilecek bir şey değil üstün de vakit geçirirken eğleniyor veya zevk alıyor olmanız gerekiyor. Takıldığınız da belli forumlar üzerinden direk yardım almak yerine üretken olup düşünmek farklı projelerin gidişatlarini incelemek gerekiyor. Bunlar herhengi bir okul da öğrenebileceğiniz şeyler değil. Nerde okuduğunuz pekde etkilemiyor yazılım dilleri ezbere dayalı diller değildir tabii amacınız html ile web sitesi kodlamak değilse :D
Hocam en azından kafanızı dinle veya başka bir şeyle meşgul etmiyorlar. Ders işlense bile aynı yerden devam ediyor ki ben de 1 sene meslek lisesinde yazılım bölümünde okudum. İşi güzel öğretiyorlar ve size kolayca iş de buluyorlar. Her şeyin bir sırası var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı