İmam hatip liseleri iyi mi?

Başlığa göre cevap vereceğim: Hayır, dinden çıkartırlar seni.
Niye dinden çıkarsınlar biraz zorlayabilirler çünkü din bunu gerektiriyor.Fazla zorlamamaları gerek ama istemeyen bunu belirtebilir diye düşünüyorum.

Hocam şansınıza kalmış. Çok dindar bir öğretmene vs. de denk gelebilirsiniz. Benim görüşüm olarak bence imam hatip KESİNLİKLE tercih etmeyiniz

Niye dinden çıkarsınlar biraz zorlayabilirler çünkü din bunu gerektiriyor.Fazla zorlamamaları gerek ama istemeyen bunu belirtebilir diye düşünüyorum.
İslamdan bezdirirler anlamında demiş arkadaş. Gerçek islam bu değil çünkü.

Yan yana oturduğumuz da hocalar tarafından ayrılıyorduk. Bazı olaylar oldu kız binası erkek binası olarak bile ayırdılar.

Dinden cikmanin en gecerli 5 sebebinden 1 i bu bence.

Eğer Müslümansan farzları yerine getirmen gerekli o yüzden zorlama dedim.
Haklısın. İnsanı hayatından alıkoyarak günde 5 vakit ibadet ettirmek, zorla cumaya götürülmek, dini kitabın zorla ezberletilmesi vs. biraz zorlama oluyor.

Haklısın. İnsanı hayatından alıkoyarak günde 5 vakit ibadet ettirmek, zorla cumaya götürülmek, dini kitabın zorla ezberletilmesi vs. biraz zorlama oluyor.
Askeri okula gidip disiplinden bıkmak gibi bir durum bu şikayet gereksiz yani.Tercih meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…