İmam hatip liseleri nasıl?

Ben imam hatip ortaokuluna gidiyorum genelde kurallara karşı biraz fazla ciddiler örneğin: Top oynayan disipline gider. Onun dışında öğretmenlerin sabrını sınamaz ve iyi arkadaşlar ve ortalaması iyi olan bir sınıf bulursan tadından yenmez.
Cevaplarınız için herkese teşekkürler .

Anadolu'ya git.

Öncelikle ben imam hatip lisesinde okuyorum. 11. sınıfım, meslek dersleri çok zor gelmedi, alışkındım zaten, fen ve sosyal bilimler Anadolu imam hatip proje lisesi olarak geçiyor, (biraz uzun ama xd) imam hatipe gelen illa imam, hoca olacak diye bir şey yok, bu okulda sayısal da var, eşit ağırlık da var, sözel de var, okul diğer okullara göre daha temiz vs. kötü alışkanlıklar çok yok, diğer liselere baktığımız zaman hiç yok denebilir, (bir de imam hatip lisesi olduğu için yapmaktan korkuyor da olabilirler) yani düşünüyosan gelebilirsin, Ankara da Ömer Halisdemir lisesi var, proje lisesi, Ankara/Yeni mahallede, mesela bunlar en iyileri

Top oynayan neden disipline gidiyor?

Bakın bahsettiğiniz konular okulun imam hatip olmasıyla alakası olmayan şeyler. Müdürün, müdür yardımcısının, öğretmenin disipliniyle ilgili şeyler bunlar.

Bilmiyorum saçma kurallarda var. Herhangi bir eşyayla oyun oynamak yasak ama eblemece oynabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…