İmam hatip liseleri nasıl?

Umarım eğer gidersem öyle bir yerle karşılaşmam :/.
Ben yaşadım ve 2 yıl boşu boşuna saçma sapan küfürler öğrenip çıktım. Umarım yaşadıklarımı yaşamazsınız.
Ayrıca Arapça olayları var ve hayatında bir defa işine yaramayacak bilgiler. 3 yıl Arapça gördüm halen az buz biliyorum ama gram işime yaramadı ve yaramayacak.

Ezberin iyi ise gir imam ol. Maaşları yetecek düzeyde yüksekti en son. Günce 5 vakit mesai, toplasan 3 saat falan eder sanırım. Mevlüt, cenaze vb. bunlara bildiğim kadarıyla yaptıran kişiden bir miktar para alıyor oradan da bir ek gelir. Belirli bir yerden sonra 1 aylık izin hakkın olduğunda ramazanda da izin alır teravihlerden kaçarsın.

Ezberin iyi ise gir imam ol. Maaşları yetecek düzeyde yüksekti en son. Günce 5 vakit mesai, toplasan 3 saat falan eder sanırım. Mevlüt, cenaze vb. bunlara bildiğim kadarıyla yaptıran kişiden bir miktar para alıyor oradan da bir ek gelir. Belirli bir yerden sonra 1 aylık izin hakkın olduğunda ramazanda da izin alır teravihlerden kaçarsın.
Hocam amacım imam olmak falan değil. Sadece nasıl olduğunu merak ettim alakam yok din ile benim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı