İmam hatip lisesi nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden bazı kişiler imam hatip liselerini bu kadar övüyor? Tamam kapatılsın falan falan da değil ama gerçekten çok berbat yerler. Hem öğrencileri olarak hem de öğretim şekilleri olarak. Orada çabalayıp üniversiteyi kazandığının çabanın yarısını vererek meslek lisesinde rahatça üniversite kazanırsın. O ortamda çalışıp kafa patlatmak çok zor.

Ülkede siha yapanlar imam hatipli heykel yapanlarında nereden mezun olduğu ortada başka söze gerek yok.😀 İmam hatip düşmanları kudursun.

İmam hatip liselerine ben olsam gitmem. din, ile matematik aynı derecede ders gibi görülen okullar.
Hocalarım zaten arkadaşa anadolu yerine oraya git demiyoruz. Bu sene puanlar artı mecburen imam hatipe giderse geleceği karardı anlamına gelmediğini söylemek istiyoruz.

@Shadow The Hedgehog 2. başvuruyu yapıcaksan en başlara anadolu liselerini yaz belki boş yer olur ve gidersin. Ek olarak yapabileceğin bütün liselere başvuru yap olmazsa bile nakil ile denersin.

Neden bazı kişiler imam hatip liselerini bu kadar övüyor? Tamam kapatılsın falan falan da değil ama gerçekten çok berbat yerler. Hem öğrencileri olarak hem de öğretim şekilleri olarak. Orada çabalayıp üniversiteyi kazandığının çabanın yarısını vererek meslek lisesinde rahatça üniversite kazanırsın. O ortamda çalışıp kafa patlatmak çok zor.
Size katılıyorum, ve birde o liselerin ders işleri tuaf. din dersleri matematikten 1-0 önde neredeysei

O kadar da değil diyoruz. Değişir diyoruz biz de.

Ben Anadolu Lisesi mezunuyum. İmam hatip lisesi mezunu tanıdıklarım, mesler lisesi kezunu tanıdıklarım var. Gerçekten ciddi bir fark var. Tabi her Anadolu lisesi üst seviye eğitim veriyor demiyorum ama genel olarak kadroları daha iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı