İmam hatip lisesi nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok komiksiniz. Halkın çoğunluğu müslüman. Siz imam hatipler azaltılmalı diyorsunuz.
Dinden soğutuyor kısmını vs. pek fazla bilmiyorum. Hocaya göre değişir. Bazı hocalar çok iyi.
Halkın çoğunlunun müslüman olması beni ilgilendirmez. Laik bir ülkeyiz. "Ülkenin dini var, İslam!" demezsiniz umarım.

Çok komiksiniz. Halkın çoğunluğu müslüman. Siz imam hatipler azaltılmalı diyorsunuz.
Dinden soğutuyor kısmını vs. pek fazla bilmiyorum. Hocaya göre değişir. Bazı hocalar çok iyi.
Harezmi Türkiye'de düzgün müslüman ararken sıfır sayısını icat etmiştir.
Aklı başında müslüman bir elin parmağını geçmez şu ülkede.

Merhabalar. Anadolu'yu küçük puan farkla kaçırdığım gidemedim, imam Hatip'e seçilmişim. 2. sırada imam hatip vardı. Tercihlerde.
Benim sorum imam hatip lisesi nasıldır? Oradan mesela üniversiteye gidilebilir mi çalışarak? İmam Hatip'e nasıl hazırlanmalıyım bu arada?
Arapça vs. bir bilgin yoksa gitme zorlanırsın.

Gitme hocam yazık etme kedine. (7 senelik acı tecrübe)

Son düzenleme:
Salın gitsin hocam. Arkadaş galiba 22 yaşına kadar CS:GO oynamış.

Lise hayatım Anadolu lisesi ve fen lisesi içinde geçti şu an çok iyi bir üniversite de bilgisayar mühendisliği okuyorum. Imamhatipli liseli bir genç bana bunu yazıyor. Benim tek dediğim şey ise imamhatip size iyi bir eğitim vermez. Beyninizi bu genç gibi yıkar. Sakın hata yapmayın düz liseye gitmek daha iyi bir seçenektir. (ayetler var ayetler ;) )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı