İmam hatipe geri mi dönülmeli?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TechExpert

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. İlk olarak LGS puanım hiç iyi gelmemişti zamanında ve OBP de yüksej değildi. Yalan yok. İnam hatip lisesine gittim ve o sene sınıfta kaldım. Kolumdan 2 kere ameliyat oldum. Sonra fizik tedavi falan, devamsızlığım haliyle 30'u geçince silmediler ve kaldım. Sonraki sene de nakil alacaktım ama kontenjan yoktu 9. Sınıf için. Şimdi 10. sınıfta düz Anadolu lisesine nakil aldım. Daha 2. gün ama hiç memnun değilim. Ortamları bana göre değil. Öğrenciler keko geneli. Eski imam hatipe geri mi dönsem? Orada arkadaşlarım vardı. Daha mutluydum ama imam hatip diye ayrılmıştım. Kafam karıştı. Benden büyük abilerim ablalarım yardım ederse çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Proje aihl ise okunabilir, ben de proje aihlde okudum ve imkanları ortamı falan baya iyiydi. Başta keşke düz liseye gitseydim dedirtiyor ama sonraki senelerde iyi ki burada okumuşum diyorum. Son sene bize baya kolaylık sağladılar, sözel 160. ve eşit ağırlık 3k sıralamalar çıktı okulumuzdan. Tabii karar verecek olan sensin, tekrar artı ve eksileri gözden geçir.

İyi günler. İlk olarak LGS puanım hiç iyi gelmemişti zamanında ve OBP de yüksej değildi. Yalan yok. İnam hatip lisesine gittim ve o sene sınıfta kaldım. Kolumdan 2 kere ameliyat oldum. Sonra fizik tedavi falan, devamsızlığım haliyle 30'u geçince silmediler ve kaldım. Sonraki sene de nakil alacaktım ama kontenjan yoktu 9. Sınıf için. Şimdi 10. sınıfta düz Anadolu lisesine nakil aldım. Daha 2. gün ama hiç memnun değilim. Ortamları bana göre değil. Öğrenciler keko geneli. Eski imam hatipe geri mi dönsem? Orada arkadaşlarım vardı. Daha mutluydum ama imam hatip diye ayrılmıştım. Kafam karıştı. Benden büyük abilerim ablalarım yardım ederse çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Hocam yanlış bilmiyorsam orada sayılsal dersler de bulunmakta aralarında sadece ekstra olarak öğrenmen gereken ek dersler mevcut. Eğer ki ortamı kötüyse geri dönebilirsin. Eğitimini kötü lise bir şey öğrenemez diyerek adını geçirselerde senin ortamının ve psikolojinin eğitiminde yararı var. İstiyorsan geri dönebilirsin.

Sabret kardeşim muhakkak alışacaksın.
Mücadeleden kaçma şuan başka ortama geçmiş rüzgar yemiş gemi gibisin yalnız ve sıkıntılı hissedip özlem duyuyorsun fakat muhakkak düzelecek. Aynısı universitede başına gelecek sabrın sonu selamet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı