Bunlar hakkında gerekli açıklamalar yapıldı iftira olduğu belli.Çok yerinde bir karar. İBB'de PKK üyesi barındıran adama az bile.
Bunlar hakkında gerekli açıklamalar yapıldı iftira olduğu belli.Çok yerinde bir karar. İBB'de PKK üyesi barındıran adama az bile.
Öyle zannet. O operasyon erbakanın planıydı ve erbakan idare etti.
Dış borçun artmasının ülkenin ilerlemesi olduğunu bilmiyordum,söylediğin için sağol(!). Petrol çıkması iyi birşey,burada bir sıkıntı yok. Senin sıkıntın bunu RTE'ye bağlaman. Kuyuyu RTE mi kazdı?!İşte bu tam yunan kafasıdır. Ülkenin ilerlemesini, potansiyelinin artmasını görmek istemezsiniz, görünce de gizli gizli kahrolursunuz.
İşte bu tam yunan kafasıdır. Ülkenin ilerlemesini, potansiyelinin artmasını görmek istemezsiniz, görünce de gizli gizli kahrolursunuz.
Yunan kafalı olduğumu öğrendim. O kadar kanıt olmasına rağmen 6 yaşında bi kız çocuğunun evlendirilmesine ses çıkartmadın, o kadar ağır laf ettiler İmamoğlu'na. Hiçbirine laf yok ama İmamoğlu laf edince sıkıntı var. Ve ahmağa ahmak demekte sıkıntı yok diyorsun. Ben sana ne anlatmakla uğraşıyorum ki?İşte bu tam yunan kafasıdır. Ülkenin ilerlemesini, potansiyelinin artmasını görmek istemezsiniz, görünce de gizli gizli kahrolursunuz.
Nereden olacak? Ya A hab*r, yada Y*ni Şafak.Haberleri nereden takip ediyorsunuz ve yaşınız kaç sadece merak ediyorum.
Herhangi bi hakarete 2 yıl hapis verilir mi?Ahmak kelimesi için 2 yıl hapis yenir mi sence?
Saçmalığın daniskasi bu kararHerhangi bi hakarete 2 yıl hapis verilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.