İmamoğlu'na hapis cezası verildi!

Yunan kafalı olduğumu öğrendim. O kadar kanıt olmasına rağmen 6 yaşında bi kız çocuğunun evlendirilmesine ses çıkartmadın, o kadar ağır laf ettiler İmamoğlu'na. Hiçbirine laf yok ama İmamoğlu laf edince sıkıntı var. Ve ahmağa ahmak demekte sıkıntı yok diyorsun. Ben sana ne anlatmakla uğraşıyorum ki?
Çocuk gelin olayının yalan çıkmasının üstünden kaç gün geçti.

Aynen aynen. İyi güldüm sağol. Ülkeyi böyle güzel bir duruma RTE getirdi. Mültecilerin,ekonominin ve diğer bütün sorunların sebebi RTE'ye karşı olanlardır. Aksini idda eden fetöcüdür,yunandır(!).

Yalan çıkmadı, konunun altına gerçek olmadığına inandığını belirttin. Güzel de bir linç yedin. ''Yalan çıktı'' diye bir şey yok ortada.

Ciddiyim yobaz,gerici,tarikatcı ve Tarikat liderlerini ilahmış gibi gördüğün çok belli. Tarikatın ve mezheplerin İslamda yeri yok desem boş boş "hayır var" diye ağlayacaksın.

Eğer cidden böyle bir olaya "abi yalan ya baksana kızın kardeşlerininde küçüklük gelin fotoğrafı var ama kız kapalı" diyeceksen İstiklal Mahkemeleri kurulduğu gibi darağacında seni izliyor olacağız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı