İmamoğlu'na hapis cezası verildi!

Gayet yerinde bir karar olmuştur. Burası muz cumhuriyeti değil. Kalkıp devletin YSK üyelerine hakaret etmek nedir? Söylediği yalanları, Avrupa'ya gidip ülkemizi yermesi, İBB'de PKK üyesi barındırması karşısında aldığı ceza az bile bence.

Halka “sürtük” diyen başkanınızı alıp defolun ya. Cidden baydınız artık.

Yazdım yazdım sildim ya. Şimdi sana ne söylersek boş çünkü. Şuraya Uğur Mumcu'nun bir sözünü bırakayım da dönüp dönüp oku:

Haklıdan yana değil, güçlüden yana olanlar korkak ve kaypak olurlar. Güç merkezi değiştikçe dönerler; fırıldak olurlar.
Güçlü olan halkın seçtiği adam bu arada. Ben haklıyı savunuyorum ama haklı olanı da bu halk güçlü yaptı.

Güçlü olan halkın seçtiği adam bu arada. Ben haklıyı savunuyorum ama haklı olanı da bu halk güçlü yaptı.
Haklı dediğiniz insanlar zamanında kendi halkına hayat kadını diyen ve bunları hakaret kelimeleri kullanarak söyleyen insanlar.

Bi de konu açıyor 😃 neyse. Şu habere bakabilir misiniz? 2019 haberi.
Attığınızdan daha yeni olan "Bunlar çürük, bunlar sür*ük" unutmamak gerek bunları.....

AKP çözüm süreci yapar CHP ittifak. Aradaki fark bu.

Enflasyonu, işsizliği de muhteşem çözüm yetenekleri ile çözdüler zaten. Ha, yanlış anlaşılmasın ben ceza alması yanlış olmuş, İmamoğlu %100 haklı demiyorum. Hakaret etmiş ve bunun Türk ceza kanunlarına göre cezası var. Ama sıkıntı şu: Ceza miktarı çok absürt, işin içinde başka şeylerinde olduğu belli. İkinci sıkıntı ise şu: AKP'li siyasetçiler hatta bakanlar bunların benzerlerini hatta daha ağırlarını söyledikleri zaman ceza almıyorlar ama İmamoğlu inanılmaz çok bir miktarda alıyor. Güya T.C. Bir hukuk devletidir. Güya.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı