İmamoğlu'na hapis cezası verildi!

O kişiler dümdüz aile değerlerine hakaret eden tipler. İmamoğlu böyle bir şey yapmadı. Ki söylediğim gibi eğer adalet makamları AKP'li siyasetçilere de ceza verseydi o zaman samimi bulurdum. He bu kanun mantıklıdır değildir ayrı olarak tartışılır ama adalet dediğimiz şey kişilerden bağımsız herkese eşit davranmasıdır. Yani AKP'li isimler de yargılansaydı ve ceza alsaydı imamoğlu'nun da ceza alması çok anormal olmayabilirdi. Hakaret davaları mantıklı mı değil mi ayrı bir tartışma konusu, adalet ayrı bir tartışma konusu.

"Mal", "dangalak" kelimelerinden ceza alanları görmüştüm.

Cumhurbaşkanı'na hakaret davası yemeye niyetim yok :)

Güçlü olan halkın seçtiği adam bu arada. Ben haklıyı savunuyorum ama haklı olanı da bu halk güçlü yaptı.
Aynen kanka, Erdoğan derdini anlatmaya çalışan vatandaşa "Ananı da al git" dediğinde konuşabildin mi? Süleyman Soylu Ümit Özdağ hakkında "Operasyon Çocuğu, Soros'un çocuğu, şerefsiz" dediğinde bir şey söyleyebilidin mi? Bunlari boşver, devlet Süleyman Soylu'ya karşı bir şey yaptı mı? Anadolu'nun cehaleti o kadar ayyuka çıkmış ki hepsinin bir elden geçmesi gerekiyor.

Enflasyonu, işsizliği de muhteşem çözüm yetenekleri ile çözdüler zaten. Ha, yanlış anlaşılmasın ben ceza alması yanlış olmuş, İmamoğlu %100 haklı demiyorum. Hakaret etmiş ve bunun Türk ceza kanunlarına göre cezası var. Ama sıkıntı şu: Ceza miktarı çok absürt, işin içinde başka şeylerinde olduğu belli. İkinci sıkıntı ise şu: AKP'li siyasetçiler hatta bakanlar bunların benzerlerini hatta daha ağırlarını söyledikleri zaman ceza almıyorlar ama İmamoğlu inanılmaz çok bir miktarda alıyor. Güya T.C. Bir hukuk devletidir. Güya.

Enflasyon, işsizlik gelip geçer ama hainlik baki kalır. Sadece hakaret etmesinden ibaret değil olay. Çıkıp Avrupa'da Türkiye'yi kötülemiş, İBB'de PKK üyesi barındırmış (İBB'nin kalifiye çalışanlarını çıkarıp yerine soktuğu adamlar bunlar bu arada). Üstelik bu adam devlete narkotik devlet diyen birinin yerine aday olmayı da planlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı