İmamoğlu'na hapis cezası verildi!

Konun başlığı adam artık aday olamayacak olarak değiştirmen lazım. Kılıçdaroğlu çıkar aday olur , kimse de onu istemez.

"Mal", "dangalak" kelimelerinden ceza alanları görmüştüm.

Cumhurbaşkanı'na hakaret davası yemeye niyetim yok

Güçlü olan halkın seçtiği adam bu arada. Ben haklıyı savunuyorum ama haklı olanı da bu halk güçlü yaptı.
Aynen kanka, Erdoğan derdini anlatmaya çalışan vatandaşa "Ananı da al git" dediğinde konuşabildin mi? Süleyman Soylu Ümit Özdağ hakkında "Operasyon Çocuğu, Soros'un çocuğu, şerefsiz" dediğinde bir şey söyleyebilidin mi? Bunlari boşver, devlet Süleyman Soylu'ya karşı bir şey yaptı mı? Anadolu'nun cehaleti o kadar ayyuka çıkmış ki hepsinin bir elden geçmesi gerekiyor.

@Hoinchuhayn
Söylediğiniz şey bu durumu hafifletmiyor. Dediğim gibi, birileri hakaretten siyasi yasak alması gerekiyorsa önce halka sürtük diyenlerden başlansın. Onu niye eleştirmiyorsunuz?

Son düzenleme:

Enflasyon, işsizlik gelip geçer ama hainlik baki kalır. Sadece hakaret etmesinden ibaret değil olay. Çıkıp Avrupa'da Türkiye'yi kötülemiş, İBB'de PKK üyesi barındırmış (İBB'nin kalifiye çalışanlarını çıkarıp yerine soktuğu adamlar bunlar bu arada). Üstelik bu adam devlete narkotik devlet diyen birinin yerine aday olmayı da planlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…