Organik Köy balı olsa da yesekTamam ben onu demiyorum ama. Sonsuz Power'ı var diyelim kabul. Kader ve bana bahşedilen irade kısmı tezatlık yaratıyor. Yani benim kararımı ben mi veriyorum yoksa "zaten painkiller şimdi bunu yazacak" diye biliniyor muyum
Derdin bile baldan tatlı o zaman
Onun bunu bilmesi senin SEÇİMİNİ etkilemiyor.
İnat etmiştir belkiOrganik Köy balı olsa da yesekAcaba benim yazdıklarımı önceden biliyorsa, Cevabını neden vermiyor bunu merak ediyorum.
İyi de hangisi amaBu senin seçimin. Allah da bunu yapacağını biliyordu, olay bu.
Belki de yarattı ve yok oldu türler arasında, belki de başka bir diyarda gezegende var şu an hala taşı taşa vuran canlılar bilmiyoruz kiBen de sorarım o halde. Daha kısıtlı bir insan neden yaratmadı o halde. Sizin söylediğiniz de burada çakıyor
Sen seçtin, yaradanın ise bunu seçeceğini biliyordu. Çok basit, bunu anlamak zor olmamalı.İyi de hangisi amaBen mi seçtim yoksa beni yaradan mı bunu yaptırdı bana daha onun cevabı gelmedi ki
Bilmediğimiz %100 yok demek değildir ama bilmiyorsak bilmediğimiz bir şeyler üstüne teoriler üretemeyizBelki de yarattı ve yok oldu türler arasında, belki de başka bir diyarda gezegende var şu an hala taşı taşa vuran canlılar bilmiyoruz ki
Neyse ki Tanrı'lara inanmıyorum kafam rahat, Zamanımı eğlenerek harcıyorum kanıtlanmamış bir varlığın peşinden koşarak harcayacağım zamanım yokİnat etmiştir belki
İyi de hangisi amaBen mi seçtim yoksa beni yaradan mı bunu yaptırdı bana daha onun cevabı gelmedi ki Allah biliyorsa yapacağımı demek ki benim bir iradem yok, bildiğin yazılmış bir dizi senaryosu gibi 15 bölüm sonra yapacaklarımı bile o biliyor ben değil O zaman kararımı ben vermiyorum ki
Belki de yarattı ve yok oldu türler arasında, belki de başka bir diyarda gezegende var şu an hala taşı taşa vuran canlılar bilmiyoruz ki
Zor değil, mantıksız. Üç mesajdır sadece aynı çemberde dönüyoruz maalesef. ben seçtim ama tanrı biliyordu. E o zaman 15 gün sonra yapacaklarımı da biliyor. E o zaman kendi irademle aldığım karar kaderimde bir değişiklik yaratmayacak yani. O zaman benim irademin de bir anlamı kalmıyor maalesef.Sen seçtin, yaradanın ise bunu seçeceğini biliyordu. Çok basit, bunu anlamak zor olmamalı.
Keyfine bak en güzeli valla boşverNeyse ki Tanrı'lara inanmıyorum kafam rahat, Zamanımı eğlenerek harcıyorum kanıtlanmamış bir varlığın peşinden koşarak harcayacağım zamanım yokİnat etsin, Ne inatçı insanlar gördük
Ne oldu bitwise'a mı devrettin mesajı? Ben burada kimin ne olduğunu, ne amaçla mesaj yazdığını biliyorum. Aynı dozda da karşılık veriyorum, insan olana insan gibi, saygı duyana saygı duyar şekilde yani
Bana aynı cevaplarla karşılık veren sizsinizZor değil mantıksız. Üç mesajdır sadece aynı çemberde dönüyoruz maalesef. Ben seçtim ama tanrı biliyordu. E o zaman 15 gün sonra yapacaklarımı da biliyor. E o zaman kendi irademle aldığım karar kaderimde bir değişiklik yaratmayacak yani. O zaman benim irademin de bir anlamı kalmıyor maalesef.
Kaymak akan nehir varsa alırım oradan Bir arsa, Yanına da Bal Kova'nı ve Ahır yaptım mı tamamdırZor değil, mantıksız. Üç mesajdır sadece aynı çemberde dönüyoruz maalesef. ben seçtim ama tanrı biliyordu. E o zaman 15 gün sonra yapacaklarımı da biliyor. E o zaman kendi irademle aldığım karar kaderimde bir değişiklik yaratmayacak yani. O zaman benim irademin de bir anlamı kalmıyor maalesef.
Keyfine bak en güzeli valla boşverÇok sıkışırsan cennetten dere kenarı arsa satan hocalar veya rahipler var merak etme yani Hallederiz senin işini, dost işi
Ama hocam öleceksem bileyim ki ona göre son eğlencemi yapayım, Ayıp etmiyor mu böyle yapınca?Bana aynı cevaplarla karşılık veren sizsiniz
Neden yaratmasın? Bunu anlamıyorsunuz işte. 15 gün sonra ölebilirsin de. Bunu Allah'ın bilip bilmemesi senin iradeni niye etkilesin? Seçen sensin, sonuçlarını yaşayacak yine sensin. Ateistler için ne diyorsun peki bu duruma?