IMEI kaydından sonra hat eşleştirme

Hat eşleştir kısmı bende de boş. Ama hala arama yapabiliyorum. E-devlette ise telefon, kayıtlı cihazlarımda gözüküyor. Şu anda arama yapamamam gerekmez miydi? Yoksa aynı durumda olan var mı?
ben de ayni durumdayim.

Bende şebeke yok geceden beri hat eşleştirme kısmında da aynı bilgiler ile kayıt mevcuttur. İbaresi ile karşılaşıyorum. Arama ve aranmak alamıyorum düzelen oldu mu acaba BTK arayın diyorlar arıyoruz o tarafta telefona bakmıyor ne yapmalıyız.

Arkadaşlar sorunu hallettim. 00.00 itibarıyla hattım gitmişti. Hat eşleştirmemde numara görünmüyordu. Durumu benim gibi olanlar Türk Telekomu arayıp BTK’ya bildirmesini istesinler. Ben öyle çözdüm. Fakat Türk Telekomda iş bilen müşteri temsilcisi bulmak çok zor. 15 farklı temsilciyle görüştüm neredeyse. Biri BTK’ya bildirdiğini söyledi. 3-4 saat sonra hat eşleştirme bölümünde tüm numaralarım göründü. Ve hattımı şuan sorunsuz kullanıyorum.

Türk Telekom derken kendi hatlarının operatörünü arayıp BTK’ya durumu bildirmesini istesinler.

Benim hattım Turkcell biz buradan BTK bildiremiyoruz diyorlar 120'yi arayamıyorum şebeke sabahtan beri yok benim de e-Devlet'ten de hat eşitlemesi yapamıyorum.

Benim hattım Turkcell biz buradan BTK bildiremiyoruz diyorlar 120'yi arayamıyorum şebeke sabahtan beri yok benim de e-Devlet'ten de hat eşitlemesi yapamıyorum.
Bana da bildiremiyoruz dediler. 15. Temsilci falandı. Biz bu sorunu yaşayanları toplu olarak btkya bildiriyoruz dedi. Bence başka temsilcilerle dene. İş bilmeyen çok fazla.

Ben el ile eşleme yapmadım. Sanırım 24-48 saat arasında otomatik eşleşme durumu oluyor. Cihazlarım kısmına girin orada numara varsa yakında sorunsuz eş olacaktır muhtemelen. Yoksa beklemeye devam.
El ile eşleştirme yaparak kendim için eşleştirmeye tıklıyorum ve kayıtlı Imeı bilgisi bulunamadı reddi yazıyor. Ama kayıt sorgulama yaptığımda Imeı durumum aktif gözüküyor . ımeı sorgulamaya basıyorum benim tc kimliğime kısıtlandığı yazıyor. Hiç birşey anlamadım. Umarım 6 bin tl boşa gitmez de 20 bin ödemek durumunda kalmam

Turkcell'e konuştum bana benim aramam gerektiğini söylediler.
24 saat bekleyin dendi ilk ama.

Bana da bildiremiyoruz dediler. 15. temsilci falandı. Biz bu sorunu yaşayanları toplu olarak BTK'ya bildiriyoruz dedi. Bence başka temsilcilerle dene. İş bilmeyen çok fazla.

Bende çok kişiyi aradım ama hiçbirisi biz yapamıyoruz dediler bana sizin aramanız lazım diyorlar ama arayamıyorum arayabilsem sizi aramam dedim hala aynı şeyi tekrarlıyor biz buradan yapamıyoruz diyorlar deli oldum sabahtan beri şebekem gelseydi. Acaba yoğunluk olduğu için mi hemen aktif etmediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…