IMEI kaydından sonra hat eşleştirme

Dün benim adıma kayıtlı eSIM takılıyken telefonun kaydını farklı birine yaptım. Daha sonra hattı ona devredip ESIM'de fiziksele tekrar geçtim. 24 saat oldu hala gelmedi. Bende başka telefona takıp kullanıyorum. Sanırım yoğunluktan telefonun kaydolması 24-48 saat arası sürecek.

Güncelleme: Türk Telekom'u aradım. Kendilerisimde herhangi bir sorun olmadığını belirtti. Daha sonra benim telefondaki IMEI'leri sorguladı. Bir tanesi kayıtta çıkmadı. Daha sonra simin eski telefonumda olduğunu da gördü. BTK ile iletişim kurmam gerektiği söylendi. 120 veya 0312 284 72 00 çalışmıyor. Son olarak 123'ü(ulaştırma bakanlığı) daha sonra oradan BTK'ya bağlanmayı deneyeceğim.

Dün benim adıma kayıtlı eSIM takılıyken telefonun kaydını farklı birine yaptım. Daha sonra hattı ona devredip ESIM'de fiziksele tekrar geçtim. 24 saat oldu hala gelmedi. Bende başka telefona takıp kullanıyorum. Sanırım yoğunluktan telefonun kaydolması 24-48 saat arası sürecek.

Güncelleme 1: Türk Telekom'u aradım. Kendileri de herhangi bir sorun olmadığını belirtti. Daha sonra benim telefondaki IMEI'leri sorguladı. Bir tanesi kayıtta çıkmadı. Daha sonra simin eski telefonumda olduğunu da gördü. BTK ile iletişim kurmam gerektiği söylendi. 120 veya 0312 284 72 00 çalışmıyor. Son olarak 123'ü(ulaştırma bakanlığı) daha sonra oradan BTK'ya bağlanmayı deneyeceğim.

Güncelleme 2: 25 dk sonrasında BTK'ya 123'ten ulaştım. Kendileri IMEI ve SIM kontrolü yaptılar. Bir işlem yapacağını 5-6 saat sonra tekrar simi takıp kontrol etmem gerektiğini söyledi. Kısaca şu an bizlik bir sorun yok, yapmamız gereken şey biraz beklemek.
Süreçte yardımcı olması aldığım hataların ekran görüntüsünü de ekliyorum. Bu uyarılar çıkarsa herhangi bir sorun olmadığını bilin, boşuna kendinizi strese sokmayın. Herkese iyi sosyaller.

Güncelleme 3: Evet mutlu sona ulaştım. Az önce eve gelip simi taktım ve hattım nihayet geldi. Umarım bundan sonra bir sorun olmaz. Geri kalan arkadaşlara başarılar dilerim.

Hata 1) IMEI sorgulama alanında eşleştirilen hat bulunmamaktadır.

Hata 2) IMEI sorgulama alanında numara eşleştirme yaparken gelen uyarı (ayni bilgiler ile kayit mevcuttur.)

Hata 3) IMEI cep telefonu eşleştirme alanında gelen uyarı (kayitli IMEI bilgisi bulunmamaktadir.)

Dosya Ekleri

• F85BE1C3-82F7-49CE-9F01-E50001D40B14.jpeg
    F85BE1C3-82F7-49CE-9F01-E50001D40B14.jpeg
    67,2 KB · Görüntüleme: 2.803
  • IMG_8675.png
    IMG_8675.png
    37 KB · Görüntüleme: 2.181
  • IMG_8676.png
    IMG_8676.png
    56,6 KB · Görüntüleme: 2.115
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar BTK ile iletişimi 120 numaradan değil 123 numaradan 6 ve 1'i sırasıyla tuşlayarak gerçekleştirin. 30 dakika sonra bağlandım. Temsilci hat eşleşme talebi oluşturdu. 4-6 saat aralığında eşleşme işleminin yapılacağını söyledi. Bilginiz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün benim adıma kayıtlı e-sim takılıyken telefonun kaydını farklı birine yaptım. Daha sonra hattı ona devredip e-simde fiziksele tekrar geçtim. 24 saat oldu hala gelmedi. Bende başka telefona takıp kullanıyorum. Sanırım yoğunluktan telefonun kaydolması 24-48 saat arası sürecek.

Güncelleme: Türk telekomu aradım. Kendilerisimde herhangi bir sorun olmadığını belirtti. Daha sonra benim telefondaki imeileri sorguladı. Bir tanesi kayıtta çıkmadı. Daha sonra simin eski telefonumda olduğunu da gördü. Btk ile iletişim kurmam gerektiği söylendi. 120 veya 0312 284 72 00 çalışmıyor. Son olarak 123'ü(ulaştırma bakanlığı) daha sonra oradan btkya bağlanmayı deneyeceğim.

Dün benim adıma kayıtlı e-sim takılıyken telefonun kaydını farklı birine yaptım. Daha sonra hattı ona devredip e-simde fiziksele tekrar geçtim. 24 saat oldu hala gelmedi. Bende başka telefona takıp kullanıyorum. Sanırım yoğunluktan telefonun kaydolması 24-48 saat arası sürecek.

Güncelleme 1 : Türk telekomu aradım. Kendilerisimde herhangi bir sorun olmadığını belirtti. Daha sonra benim telefondaki imeileri sorguladı. Bir tanesi kayıtta çıkmadı. Daha sonra simin eski telefonumda olduğunu da gördü. Btk ile iletişim kurmam gerektiği söylendi. 120 veya 0312 284 72 00 çalışmıyor. Son olarak 123'ü(ulaştırma bakanlığı) daha sonra oradan btkya bağlanmayı deneyeceğim.
Güncelleme 2: 25 dk sonrasında BTK'ya 123 ten ulaştım. Kendileri imei ve sim kontrolü yaptılar. Bir işlem yapacağını 5-6 saat sonra tekrar simi takıp kontrol etmem gerektiğini söyledi. Kısaca şuan bizlik bir sorun yok, yapmamız gereken şey biraz beklemek.
Süreçte yardımcı olması aldığım hataların ekran görüntüsünü de ekliyorum . Bu uyarılar çıkarsa herhangi bir sorun olmadığını bilin, boşuna kendinizi strese sokmayın. Herkese iyi forumlar.

Hata 1) İmei sorgulama alanında eşleştirilen hat bulunmamaktadır

Hata 2) İmei sorgulama alanında numara eşleştirme yaparken gelen uyarı (Ayni bilgiler ile kayit mevcuttur.)

Hata 3) İmei cep telefonu eşleştirme alanında gelen uyarı (Kayitli IMEI bilgisi bulunmamaktadir.)
Harikasınız 👏🏼 çok açıklayıcı olmuş sabırla bekliyorum

Arkadaşlar BTK ile iletişimi 120 numaradan değil 123 numaradan 6 ve 1'i sırasıyla tuşlayarak gerçekleştirin. 30 dakika sonra bağlandım. Temsilci hat eşleşme talebi oluşturdu. 4-6 saat aralığında eşleşme işleminin yapılacağını söyledi. Bilginiz olsun.

Çok teşekkürler 25 dk nın sonunda açtılar. Eşleşme gözükmediği söylendi. Numarayı söyledim 5 6 saate yapılır dendi.

Güncelleme: Türk telekomu aradım. Kendilerisimde herhangi bir sorun olmadığını belirtti. Daha sonra benim telefondaki imeileri sorguladı. Bir tanesi kayıtta çıkmadı. Daha sonra simin eski telefonumda olduğunu da gördü. Btk ile iletişim kurmam gerektiği söylendi. 120 veya 0312 284 72 00 çalışmıyor. Son olarak 123'ü(ulaştırma bakanlığı) daha sonra oradan btkya bağlanmayı deneyeceğim.

Güncelleme 1 : Türk telekomu aradım. Kendilerisimde herhangi bir sorun olmadığını belirtti. Daha sonra benim telefondaki imeileri sorguladı. Bir tanesi kayıtta çıkmadı. Daha sonra simin eski telefonumda olduğunu da gördü. Btk ile iletişim kurmam gerektiği söylendi. 120 veya 0312 284 72 00 çalışmıyor. Son olarak 123'ü(ulaştırma bakanlığı) daha sonra oradan btkya bağlanmayı deneyeceğim.
Güncelleme 2: 25 dk sonrasında BTK'ya 123 ten ulaştım. Kendileri imei ve sim kontrolü yaptılar. Bir işlem yapacağını 5-6 saat sonra tekrar simi takıp kontrol etmem gerektiğini söyledi. Kısaca şuan bizlik bir sorun yok, yapmamız gereken şey biraz beklemek.
Süreçte yardımcı olması aldığım hataların ekran görüntüsünü de ekliyorum . Bu uyarılar çıkarsa herhangi bir sorun olmadığını bilin, boşuna kendinizi strese sokmayın. Herkese iyi forumlar.

Hata 1) İmei sorgulama alanında eşleştirilen hat bulunmamaktadır

Hata 2) İmei sorgulama alanında numara eşleştirme yaparken gelen uyarı (Ayni bilgiler ile kayit mevcuttur.)

Hata 3) İmei cep telefonu eşleştirme alanında gelen uyarı (Kayitli IMEI bilgisi bulunmamaktadir.)
Evet mutlu sona ulaştım. Az önce eve gelip simi taktım ve hattım nihayet geldi. Umarım bundan sonra bir sorun olmaz. Geri kalan arkadaşlara başarılar dilerim.

arkadaslar merhaba telefondan katardan almistim kayit yaparken iki simide esim olarak isaretledim yanlışlıkla ve servis yok diyor su an bu durumu yasayip cozebilen oldu mu

Aynı sorunu yaşıyorum yardım edin 123 ulaşamıyorum benim hattım ise yeni gitti
Sabah erken saatte, 8'den evveş denediyseniz olabilir. Bir bekleyin, 10 gibi bir daha arayın.

Açıldığından beri bu konuya bakıyorum. Sorundan muzdarip olanlar artıyor gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı