IMEI numaramı nereye yazabilirim?

rastlanti

Hectopat
Katılım
28 Ekim 2019
Mesajlar
79
Çözümler
1
Casper VIA F1 telefonumun ekranında sıkıntı vardı, ara sıra işlemiyordu ama ekranıma ne bir darbe ne de bir dusurme olmadı. İnternetten ROM bulup yükledim yükleyince maalesef imeim gitti ama telefon kutusunda IMEI adresim yazıyor bunu nereye yazmalıyım. Yardım ederseniz beni çok mutu ederseniz yoksa telefonu çöpe atmak zorunda kalacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maui meta programıyla mediatek işlemcili telefona IMEI yazdırmıştım. Bu programla videoları izleyip yapabilirsin.

Hocam bende onu indirdim ama o program nedense telefonu görmüyor bir müddet bekledikten sonra şu hatayı veriyor
 

Dosya Ekleri

  • farkli.PNG
    farkli.PNG
    2,5 KB · Görüntüleme: 98
Kurarken sürücü imzası gibi bir yazı göremedim tam olarak nerede acaba.
Windows'u shift tuşuna basarak yeniden başlat. Gelişmiş seçeneklere gir. Başlangıç ayarlarını seçip, sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırak olanı seç. Başında yazan sayıyla seçeceksin. 7 olması lazım. Yani 7 ye bas seç. Bilgisayar açılınca adb driver kur.
 
Windows'u Shift tuşuna basarak yeniden başlat. Gelişmiş seçeneklere gir. Başlangıç ayarlarını seçip, sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırak olanı seç. Başında yazan sayıyla seçeceksin. 7 olması lazım. Yani 7'ye bas seç. Bilgisayar açılınca adb driver kur.

Yok hocam görmüyor ya telefonu telefona takınca USB sesi geliyor ama yok görmüyor sıkıntı yaptım kendime.
 
Yok hocam görmüyor ya telefonu telefona takınca USB sesi geliyor ama yok görmüyor sıkıntı yaptım kendime.

USB hata ayıklama modunu açın nasil açacaksınız hemen anlatayım. Cihaz bilgileri derleme numarasına 5 kere basın, geliştirici seçenekleri geliyor, oradan USB hata ayıklamaya tıklayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı