İmei numarası nedir ? Rom yüklerken yedek almak gerekir mi ?

OneAcar 37

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar. S4 mini cihazıma Rom kuracağım. Fakat bazı yerlerde( İmei numaranızı yedek alın ne olur ne olmaz. ) gibi yazılara rastlıyorum. Nasıl yedek alırız yada yedek almazsak bir sıkıntı yaratır mı ? Birde ufak bir özet geçerseniz sevinirim İmei numarası hakkında :mutlu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Turk sitelerden rom kurmayin. Guncel olmuyorlar. Guncel romlar icin xda'ya bakin. Antutu bencmark ile veya bataryanin altinda imei nonu bulabilirsin. Belli basli romlar kuracaksan imei degismez. Acemi romlarda degisir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turk sitelerden rom kurmayin. Guncel olmuyorlar. Guncel romlar icin xda'ya bakin. Antutu bencmark ile veya bataryanin altinda imei nonu bulabilirsin. Belli basli romlar kuracaksan imei degismez. Acemi romlarda degisir.
androidnoktasi.com: Samsung Galaxy S4 Mini Stock Romlar - Android Noktası
Efendim. Burada ki rom'u kuracağım. Orjinal Rusya rom'u. Ondan sonra ise aşağıda vereceğim linkte bulunan 4.4.4 Port rom'u kuracağım.
androidnoktasi.com: [ROM] [4.4.x] S5 Mini Lollipop Port v2.5 (Galaxy S4 Mini) - Android Noktası
Bir sıkıntı çıkmaz herhalde.

Yardım bekliyorum arkadaşlar. Konu günceldir.

Alttaki videonun 18:30 ve 19:20 arasını izlersen yapabilirsin. Yedek almanı öneririm. Zaten kolay bir işlem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de S4 Mini kullanıyorum, Cyanogen gibi güvenilir ROM'lar kurarsan sıkıtı yaşamazsın, yine de numaranı yedeklemeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi profesyonel bir takim yada kişi tarafından yazılan romlarda sıkıntı olmuyor. IMEI numarasini yedek almak isini kolaylaştırıyor bir keresinda galaxy s3 te bir ROM kurmuştur IMEI gitmişti mecbur o romu kullanmak için orijinal roma döndüm IMEI geri geldi yedek aldım yine diğer roma geri donup IMEI yi geri yüklemek zorunda kaldım kısaca yedek almak işinizi kolaylastiriyor.

Kaybolursa telefon arama vs. operatorle ile ilgili hicbirseyi yapamıyor çünkü o telefon dünyada yokmuş gibi oluyor bi nevi TC kimlik numarası gibi birşey herhangi bir şey olursa diye siz yedekleyin ben sansliydim orjinale döndüm duzeldi tamamen siliniyormu bilmiyorum ama boşuna yedek alin demiyorlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı