IMEI sorgulamada kayıt bulunamadı ne demek?

• Konuyu başlatan 682221
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 33.004
Ama satıcım Hepsiburada ve faturayı o gönderdi. Alt satıcı değil, Xiaomi ile görüştüm resmi cihaz bizim garantimizde diyor. Ama BTK sorgusu kayıtsız diyor.

Ürün bu
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB Ram (Xiaomi Türkiye Garantili)
Kayıtsız ise IMEI atılması lazım hocam birde aldığınız yer ile iletişime geçin.

IMEI atmak nedir? Sorgu ekranında telefon modeli yazıyor kapasitesine kadar sadece kayıtlı değil diyor Hepsiburada henüz dönüş yapmadı bana, mi Türkiye de garanti adına kayıtlı telefona IMEI atmak çok saçma geliyor. Kayıtlar sonradan mı yapılıyor bilmiyorum açıkçası.

IMEI atmak nedir? Sorgu ekranında telefon modeli yazıyor kapasitesine kadar sadece kayıtlı değil diyor Hepsiburada henüz dönüş yapmadı bana, mi Türkiye de garanti adına kayıtlı telefona IMEI atmak çok saçma geliyor. Kayıtlar sonradan mı yapılıyor bilmiyorum açıkçası.
Hocam telefonu sürekli kullanmak için IMEI atarız yoksa telefon sim kartını algılamaz bir nevi telefon olur tablet yıl başında sıfırlanır bu süreç 2 sim ise 8 ay kullanırsınız sonra sim kartını algılamaz kayıtlı olmadığı için ama hem garantisi olan hemde Hepsiburada'dan aldığınız ürünün kayıtlı olmaması garip satıcı ile görüşün ne derse ona göre bir yol izleyin baktınız satıcıdan istediğiniz yanıtı almadınız mi Türkiye ile görüşün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı