HP Pavilion 2019 GTX 1650 Ti alınır mı?

• Konuyu başlatan awoxf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 748
Kullandınız mı hiç? Hangi oyunlarda tatmin eder.

Ben laptopta 1650 kullandım aynı zamanda 8 GB RAM vardı bende de ve RDR 2 orta ayarda 30 50 FPS arası gidip gelirsin GTA'da aynı şekil, RAM kaynaklı biraz darboğaz yersin maximum oynatacağı oyun budur, The Last of Us oynayayım bile diyemezsiniz, RAM yetmediği için oyun açılmaz açılsa bile en düşük ayarda 30 FPS üstü görmezsiniz başka aklınızda oyun varsa sorun hatırladığım kadarıyla cevaplayım performansı.

1650 kullanmadım fakat HP Victus kullanıyorum şu an memnunum. 96 derece gören cihazımı temizleyip termal macun yeniledim 80'i zor geçiyor şu an yani cihaz ısınıyorsa bakım yapın düzelecektir. AAA oyunlarda iyi bir performans beklemeyin. DLSS de yok zaten o yüzden çoğu AAA oyunda 60FPS üstü göremezsiniz muhtemelen. Ama Valorant CS gibi FPS oyunlarında ve simülasyon oyunlarında tatmin eder.

Edit: Bir şekilde bütçeyi 25k bandına çıkarabilirseniz sıfır 3050 6 GB laptoplar var onlardan alırsanız her AAA oyunu oynarsınız 60FPS.

1650 kullanmadım fakat HP Victus kullanıyorum şu an memnunum. 96 derece gören cihazımı temizleyip termal macun yeniledim 80'i zor geçiyor şu an yani cihaz ısınıyorsa bakım yapın düzelecektir. AAA oyunlarda iyi bir performans beklemeyin. DLSS de yok zaten o yüzden çoğu AAA oyunda 60FPS üstü göremezsiniz muhtemelen. Ama Valorant CS gibi FPS oyunlarında ve simülasyon oyunlarında tatmin eder.

Edit: Bir şekilde bütçeyi 25k bandına çıkarabilirseniz sıfır 3050 6 GB laptoplar var onlardan alırsanız her AAA oyunu oynarsınız 60FPS.

HP'nin ne kadar ısındığını kendiniz söylüyorsunuz, 96 derece ne demek bunlar işlemciyi öldüren sıcaklıklar ve ASUS ROG STRIX laptopumda 3.5 yıllık yoğun kullanıma rağmen 1 kere bile 70'i geçmediğimi söyleyebilirim ayrıca 8 GB RAM ile simülsayon oyunlarında drop artı kasma yaşanır, simülsayon oyunlarının hastası olarak söylüyorum bunu, 2 3 yıllık simülsayon oyunlarında yaşadım bu durumu, şimdikileri söylemeye bile gerek yok şayet çoğu en az 16 GB RAM ve en düşük 1660 Ti istemeye başladı bile. Valorant ve CS de en düşükte 60'ın altına düşmez ama 90 üzerine de çıkmaz özellikle CS 2 daha düşük performans veriyor bizzat oynadım yaşadım gördüm. Dediğim gibi 2 yıl önce alsaydınız bu kartı okey derdim ama bugün itibarıyla ölü bir kart kendisi, olabilecek en düşük 1660 Ti olmalı. Attığım sistemde 2060 Super var ve günümüz için bir nebze olsun yeterli bir kart, ayrıca kargom güvende ile alışveriş yaparsanız siz onaylamadığınız sürece para karşıya geçmez ve istediğiniz gibi iade hakkına sahipsiniz bence attığım masaüstü modelleri değerlendirin derim.

Son eklediğiniz mesaj açıkça donanım bilginizin zayıf olduğunu gösteriyor çünkü 3050 dediğiniz kart 1650'nin 1 2 tık üst modeli yani 1660 Ti ile 2060 arasında bir yerde ve 25k verilmez, o paraya çok daha iyi masaüstü dizilir. Ben adama 10 bin TL'ye 2060 Super'li sistem buldum siz 3050 diyorsunuz yapmayın hocam laptop fanboyluğu yapmayın.

HP'nin ne kadar ısındığını kendiniz söylüyorsunuz, 96 derece ne demek bunlar işlemciyi öldüren sıcaklıklar ve ASUS ROG STRIX laptopumda 3.5 yıllık yoğun kullanıma rağmen 1 kere bile 70'i geçmediğimi söyleyebilirim ayrıca 8 GB RAM ile simülsayon oyunlarında drop artı kasma yaşanır, simülsayon oyunlarının hastası olarak söylüyorum bunu, 2 3 yıllık simülsayon oyunlarında yaşadım bu durumu, şimdikileri söylemeye bile gerek yok şayet çoğu en az 16 GB RAM ve en düşük 1660 Ti istemeye başladı bile. Valorant ve CS de en düşükte 60'ın altına düşmez ama 90 üzerine de çıkmaz özellikle CS 2 daha düşük performans veriyor bizzat oynadım yaşadım gördüm. Dediğim gibi 2 yıl önce alsaydınız bu kartı okey derdim ama bugün itibarıyla ölü bir kart kendisi, olabilecek en düşük 1660 Ti olmalı. Attığım sistemde 2060 Super var ve günümüz için bir nebze olsun yeterli bir kart, ayrıca kargom güvende ile alışveriş yaparsanız siz onaylamadığınız sürece para karşıya geçmez ve istediğiniz gibi iade hakkına sahipsiniz bence attığım masaüstü modelleri değerlendirin derim.

Son eklediğiniz mesaj açıkça donanım bilginizin zayıf olduğunu gösteriyor çünkü 3050 dediğiniz kart 1650'nin 1 2 tık üst modeli yani 1660 Ti ile 2060 arasında bir yerde ve 25k verilmez, o paraya çok daha iyi masaüstü dizilir. Ben adama 10 bin TL'ye 2060 Super'li sistem buldum siz 3050 diyorsunuz yapmayın hocam laptop fanboyluğu yapmayın.

26 bin liraya 9060XT ekran kartlı sistem var, 9060 XT'nin anlamını biliyor musunuz?

Son düzenleme:

26 bin liraya 9060XT ekran kartlı sistem var, 9060 XT'nin anlamını biliyor musunuz?
Hocam neden anlaşamıyoruz. Elden almazsam başka türlü alamam. Masaüstü sistemler de pahalıya geliyor çünkü monitörüm yok. Üstüne ethernet kablosunu gezdirmem lazım evin içinde. Bunlara girmemek içşn laptop alayım diyorum kimse önermiyor. İnternet kafeye gitmek istemiyorum. Napalım bu durumda

Hocam illede laptop diye en başta belirtseniz bu kadar zaman ayırıp yazmazdım zaten. En son söylüyorsunuz, ben ne yapabilirim? İllaki laptop diyorsanız o fiyatlara çok bir şey beklemeyin derim, diyebileceklerim bu kadar, hayırlısı olsun.

Arkadaşım sen sıkıntılım mısın? Laptop fanboyluğu niye yapayım? Adamın bütçesi dahilinde alabileceği laptopu söylüyorum çünkü kendisi laptop istiyor. 3050 6 GB hem DLSS ve fg desteklediğinden hem 6 GB VRAM'e sahip olduğundan 1650'den çok daha iyi oluyor. Senin dediğin 4 GB için geçerli. 96 derece 2 yıl boyunca hiç temizlenmediği halde 96 derece temizleyip termal macun sürünce 80 zor geçiyor yazdım okuman da yok herhalde. Adam zaten laptop istemese ben de bilirim kasa önermeyi. Bir de 9060XT ne demek biliyor musun yazmışsın. Vallahi koptum. 😂😂😂

Hocam illede laptop diye en başta belirtseniz bu kadar zaman ayırıp yazmazdım zaten. En son söylüyorsunuz, ben ne yapabilirim? İllaki laptop diyorsanız o fiyatlara çok bir şey beklemeyin derim, diyebileceklerim bu kadar, hayırlısı olsun.
Kararsız kalıyorum be hocam. Ben de biliyorum masaüstü sistemin iyi olduğunu ama yapacağım bir şey yok. Öyle fiyatlar yazıyorlar ki aklın hayalin durur. Monitör de lazım üstüne. Ondan dolayı masaüstüne sıcak bakamıyorum. Bütçem olsa kesin masaüstü alırım ama.

Hocam neden anlaşamıyoruz. Elden almazsam başka türlü alamam. Masaüstü sistemler de pahalıya geliyor çünkü monitörüm yok. Üstüne Ethernet kablosunu gezdirmem lazım evin içinde. Bunlara girmemek içşn laptop alayım diyorum kimse önermiyor. İnternet kafeye gitmek istemiyorum. Napalım bu durumda

Bu durumda bütçeyi çıkarın ya da son attığınız 10300H 1650 Pavilion'u alın. Dediğim gibi AAA oyunlarda çok bir şey beklemeyin fakat FPS ve simülasyon oyunlarını rahatça oynatır.

Arkadaşım sen sıkıntılım mısın? Laptop fanboyluğu niye yapayım? Adamın bütçesi dahilinde alabileceği laptopu söylüyorum çünkü kendisi laptop istiyor. 3050 6 GB hem DLSS ve fg desteklediğinden hem 6 GB VRAM'e sahip olduğundan 1650'den çok daha iyi oluyor. Senin dediğin 4 GB için geçerli. 96 derece 2 yıl boyunca hiç temizlenmediği halde 96 derece temizleyip termal macun sürünce 80 zor geçiyor yazdım okuman da yok herhalde. Adam zaten laptop istemese ben debilirim kasa önermeyi. Bir de 9060XT ne demek biliyor musun yazmışsın. Vallahi koptum. 😂😂😂

Adamın bütçesi dahilinde alabileceği laptop 25klık 3050 mi kardeşim sence? 11k ile 25k çok yakın sayılar mı ifade ediyor sana? Ayrıca 3.5 yıl boyunca hiç temizlik bakım macun vs yapılmadan 70'i geçmediğinden bahsettim. Tabii alışmışsın HP gibi kalitesiz çöp laptoplara o dereceler sana normal geliyor, olabilir bir şey diyemem ama savunma bari 4 derece daha ekle su kaynatalım kardeş ne dersin? 3050 4 GB ile 6 GB arasında çok fark olduğunu mu zannediyorsun? 11k bütçeye 25klık laptop öneren sen mi bilirsin kasa önermeyi? :d anladım hocam siz bayağı bilgili birisine benziyorsunuz ben en iyisi daha fazla meşgul etmeyim sizi, iyi sosyaller:d

Değer mi bu fiyata, bir de satabilir miyim mesela ileride.

Hocam isterseniz siz yeni konu açın bu konu toksikleşti ve yardım istediğiniz arkadaş bilgili birisi değil kafadan öneri veriyor siz ne onu ne beni dikkate almayın başkalarına tekrar tekrar sorun emin olana kadar, umarım en iyi sonuca ulaşırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı