iMessage Aktifleştirme - Yosemite 10.10.2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan için klon yönteminden başka çözüm yok boşuna beklemeyin. Uzun zamandır bulamadılar başka yöntem.
Yarar hocam ama ne kadar etik o tartışılır :)

Bilgili arkadaşlar konuya bekleniyor.

Sorun devam ediyor.

Cep telefonunun imel numarasını kopyalamak gibi düşünün Apple aynı mlb ve rom ile iki farklı veya daha fazla iMessage ve FaceTime aktif Olduğunu anlarsa bu mlb ve rom U kara listeye alabilir. Orijinal Mac de iMessage ve FaceTime çalışmaz

Cep telefonunun imel numarasını kopyalamak gibi düşünün Apple aynı mlb ve rom ile iki farklı veya daha fazla iMessage ve FaceTime aktif Olduğunu anlarsa bu mlb ve rom U kara listeye alabilir. Orijinal Mac de iMessage ve FaceTime çalışmaz
Benim smbios ile romu kullandığım cihazin modeli farklı olursa sorun olur mu ?

Benim smbios ile romu kullandığım cihazin modeli farklı olursa sorun olur mu ?

Yönlendirmek gibi olmasın ama sorumluluk tamamen sizin yabancı formlarda yapıpta sorun olduğundan bahseden olmamış ama applen yakalaması durumda model ayrımı yapacağını sanmıyorum.

Apple yakalarsa sadece imassage facetime servis dışı oluyor sanırım. Diğer türlü bir sorun olmuyor.

Güncelleme

Kasım-Aralık 2014 ve öncesi mlb ve rom Değerlerini Apple kara listeden çıkarmış bu tarihlere ait elinizde yedek varsa bunu kullanabilirsiniz artık denenmiş ve sorunsuz çalışıyormuş.

Alıntı iphoneyardim.net
Montezuma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı