İMM sigortadan mı kaskodan mı yaptırmak mantıklıdır?

BurakCeylan026

Centipat
Daha fazla  
Merhaba
Yakın zamanda araç sahibi oldum ve sigorta yaptırdım henüz kasko yaptırmadım araştırma içerisindeyim. İMM için sigortamın poliçesine ek olarak 2500TL'ye 2.500.000TL limit veriyorlar. Öğrendiğime göre kasko içerisinde de İMM ekleyip kasko bedelini benzer limitler de yaptırabiliyormuşum. Sizce hangisi daha mantıklı olur bir kaza durumunda? İMM kasko da olursa sigorta bozmadan hem kendi hem karşı araç yapılabilir mi? Hangisi daha mantıklı olur? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İMM ( İhtiyari Mali Mesuliyet ) Sigortası sadece sizin kusurlu olmanız durumunda karşı tarafa verdiğiniz hasarları karşılar. Kasko ise hem sizin aracınızı hemde karşıya verdiğiniz hasarları karşılar.

İMM Sigortalarında maddi ve manevi tutarları degişkenlik gösterir sigortacınıza sormadan işleminizi gerçekleştirmeyin.

Aracınızın piyasa bedelini bilmiyorum ancak ortalama 12-13 bandına kasko rakamı çıkar diye düşünüyorum. Tabi absürd bir araç değilse. Aynı aracınızın sağ arka çamurluğunu hafif ezip sürtseniz kaportacının isteyeceği para bu. Kaldı ki kasko aracınız pert olduğunda daha büyük hasarlarda yüz binlerce ₺ nizi garanti altına alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı