İmza kampanyası: Crysis 3'e DirectX 10 Desteği Gelmesin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu köylüler yüz kişi ile neyin kafasındalar :D Öncelikle bir arkadaşımın katıldığım ve çok doğru olan bir yorumunu paylaşmak isterim.
DX11 desteğinde kalmamalı ve DX10 ile de çalıştırılabilen bir oyun olmalı çünkü yorumda aynen söylediği gibi;

Kesinlikle. Zaten şimdi DX11 zorunluluğu için çok erken. HD4800 ve GT9800 kullananların sayısı çok fazla. Biraz daha beklemeliler. Adam ekran kartına yatırır parayı bu sefer orjinal alacak parası kalmaz :D
'

Ayrıca şimdiden türkiye çapında 10.000'den fazla dünya çapında 150.000'den fazla imza verildi DX10 ile çalıştırılması için. Yakında bir patch çıkar.

https://www.change.org/petitions/crytek-have-crysis-3-support-dx-10-10-1#share

Hem beyninizi zorlamayın DX10 desteğinin gelecek olması DX11 desteğinin bir yere gideceği anlamına gelmiyor. Siz zaten korsan oyun oynayan tiplersiniz, ne imzası topluyorsunuz :D (Hey biz bu korsan olarak indirip crack yaptığımız oyununuzun DX11 de kalmasını istiyordukta.'' mı diyeceksiniz :D Hadi ordan ya.

(Bu arada kullandığım ekran kartı Nvidia GeForce GTX 580M SLI ve oyunu orjinal aldım, görüntü gayet güzel tabi ona diyecek lafım yok tabi de DX10'da da olmalı ki Crytek Industries bu kez kötü bir satış taktiği yapmış, sonraki oyununu çıkarmak istiyorsa birkaç yıl daha DX10 desteğine katlanmalı. Ama en fazla 5 yıl sonra DX11 destekli kartları zorunlu kılacak oyunlar çıkacak bundan da haberiniz olsun. Microsoft oyun stüdyolarında çalışan bir arkadaşım birkaç yıl içerisinde çıkarılacak olan süper bir oyun için çok güzel fikir modellemelerinden bahsetti ve bunları çoktan işleme koymuşlar. Umarım beklentileri karşılayacak bir proje olur. Gerçi fiyatı aşağı yukarı 200 $ olacağı için herkes oyunu bitirdikten sonra bu seferde ''bedava yapılsın'' diye oy toplarsınız belki.)

Kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Crysis 3 DirectX 10 İçin Resmi İmza Kampanyası - Sayfa 2 - CHIP Online

Eskiden bende chıpte takılırdım ama şimdi ki üyelerin % 90'ı salak.

yoby9Bs.png

Ya tabii DX10 gelince korsancılar yaşayacak. Buradan Crytek'e sesleniyorum DX10'u boşa çıkarma, çıkartsanda pek bir kazanç bekleme neden mi? Çok basit DX10CULArın %90'ı korsancı ve oyunu asla orijinal almayacak ben enayi miyim diyen tipler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orhan Yürük imzalıyorum.

DX11 kartım yok ama bence de bu haliyle kalması daha iyi. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı