İmza kampanyası: Crysis 3'e DirectX 10 Desteği Gelmesin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söyle söyliyeyim masaüstü bilgisayarımın Dx11 desteği yok. Dx11 desteği olan Notebook'um ekran kartı ise 520mx. Sen kim oluyorsun arkadaş. Siz Windows Xp kullanırsanız, ölene kadar Dx9 ile devam edip yenliğe kapalı olursunuz. Sizin gibi tiplerin yüzünden oyunların grafiği gelişmiyor. Zaten Crysis 3 için yama geleceği filan yok. İnşallah BF4 Dx11 altını desteklemez.

Daha önce bu konuda küfür eden kişi özür dilemeseydi hakkında yasal işlem başlatılacaktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parası olmayan toplumu düşünmeyen, düşünmediği gibi de ezmeye kalkan köpeklersiniz. Yazık.

Bizim halka bişey yaptığımız yok. O parasız dediğiniz akıl yoksunu halk değil mi şu an ülkeyi bu duruma sokan. Açıp bi kitap okuyun internette klavye delikanlılığı ve sanal Robin Hood'luk yapacağınıza.

Yusuf Küçüktekin , imzalıyorum.

- - - Güncellendi - - -

Hem grafiklere laf ediyorsunuz hemde dx 11 olmasın diyorsunuz nasıl iş anlamadım. Madem yeni nesil diyorlar Dx 11 in aşşasında oyun cıkmaması gerekiyor.

Ahmet Ali KARASULEYMANLIOĞLU. Imzalıyorum.

Ömer Erten,imzalıyorum.

Yürü be CRYTEK kim tutar seni napcaz Direct X 10'u ya 11 destekli olsun tek, zaten Direct 11 destekli kart çok :D

- - - Güncellendi - - -

Bizim halka bişey yaptığımız yok. O parasız dediğiniz akıl yoksunu halk değil mi şu an ülkeyi bu duruma sokan. Açıp bi kitap okuyun internette klavye delikanlılığı ve sanal Robin Hood'luk yapacağınıza.

Uğraşma abi bunlarla !!! Para istesek sanki bulamayacaz aylık sigara parası sigara içmese ailemiz alırız valla.

Oyunun Gerçekten DirectX 11 olup olmadığı düşündürüyor beni sadece.
Eğer öyleyse bugün 12 çıkartsın oyunlar DirectX 12 olsun rağzıyım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı