İmzalı formam yıkandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dext11

Centipat
Annem az önce Oosterwolde, Mert Hakan, İrfan Can ve Eğribayat'ın imzalı formamı yıkamış. Ne yapmalıyım? Bir ton ağladım. Babam benimle kavga etti, o kadar emeğim boşa gitti. Günlerim hepsi boşa gitti. Sezon başından beri bunun için uğraşmıştım, şu an hayattan kopmuş gibiyim. Annem ve babam benimle alay ediyorlar, zoruma gidiyor. Ne yapmalıyım, yardım edin. 😔

Sen de eğleneceye katıl, boş ver artık, üzme kendini.

Şu an hiç hayat dersi verecek kafada değilim o yüzden sadece geçmiş olsun demekle yetineceğim.

Annem az önce oosterwolde, mert hakan, irfan can ve eğribayat'ın imzalı formamı yıkamış. Ne yapmalıyım? Bir ton ağladım. Babam benimle kavga etti, o kadar emeğim boşa gitti. Günlerim hepsi boşa gitti. Sezon başından beri bunun için uğraşmıştım, şu an hayattan kopmuş gibiyim. Annem ve babam benimle alay ediyorlar, zoruma gidiyor. Ne yapmalıyım, yardım edin. 😔

Onları pişman edecek ve sana özür diletecek bir şey yap. Öyle bir şey yapki... Emeğinin ne olduğunu görsünler ve çok pişman olsunlar.

Onları pişman edecek ve sana özür diletecek bir şey yap. Öyle bir şey yapki... Emeğinin ne olduğunu görsünler ve çok pişman olsunlar.

Uğurlu diyebileceğim bir formam babam yüzümden çöp oldu ama canı sağ olsun olur öyle kazalar ne boş yapmışsın birader.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı