İmzaya Sistem Bilgilerini Yazmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim imzamda bir sıkıntı var mı sence? Kendi halinde giriş seviyesi diyebileceğim bir bilgisayarım var kim ne yapsın.

Ryzen 5 1500X | Sapphire Pulse RX 5500 XT 8 GB | ASUS PRIME B350-PLUS | Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 GB 3200 MHz | WD Black SN750 NVMe 500GB | Toshiba 1TB 7200 RPM | Hitachi 1,5 TB 5400 RPM | Corsair 275R | ASUS ROG Strix 550W 80 Plus Gold | ASUS ROG Strix Impact II | Razer Ornata Chroma | Philips 242E1GAJ |

"Hekırlar o bilgiisiyarı alacak" (!)

Saçma bir düşünce olmuş. Teknoloji ağırlıklı bir forumda bilgisayar sistemini imzaya yazmak görgüsüzlük olarak görülmemeli. Aynı düşünceyle kimse kimseye forumda bir ürünü tavsiye etmesin veya o ürünün sıkıntılarını dile getirmesin. Çünkü o ürüne sahip ve bunu belirterek görgüsüzlük yapıyor(!). Veyahut bir kullanıcı bilgisayar sistemindeki sorunu dile getiren konu açmamalı çünkü sisteminin özelliklerini konuya yazıyor ve o parçaları içeren bir bilgisayarı var, görgüsüzlük yapıyor (!). Yani problem sistemin imza kısmına yazılması mı ? İsteyen istediğini yazsın bu kadar takılmayın her şeye.

Bence şükredin hocam .

Yazınıza katılmıyorum ama hadi bilgisayar özelliklerini yazarsın kabul ben de yazarım. Genelde sistem toplama konuları oluyor çünkü ve birçok kişiye yardımı oluyor. Ama televizyonunu, telefonunu, o konsolunu bu konsolonu yazanları desteklemiyorum demeyelim de hoşuma gitmiyor.

Genelde siber saldırganlar böyle küçük çaplı işlerle uğraşmaz gerçi. Fakat bilinç bir kullanıcı, farkındalığının gereğini yerine getirir bence. Herkese iyi akşamlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…