İmzaya Sistem Bilgilerini Yazmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim imzamda bir sıkıntı var mı sence? Kendi halinde giriş seviyesi diyebileceğim bir bilgisayarım var kim ne yapsın. 😄

Ryzen 5 1500X | Sapphire Pulse RX 5500 XT 8 GB | ASUS PRIME B350-PLUS | Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 GB 3200 MHz | WD Black SN750 NVMe 500GB | Toshiba 1TB 7200 RPM | Hitachi 1,5 TB 5400 RPM | Corsair 275R | ASUS ROG Strix 550W 80 Plus Gold | ASUS ROG Strix Impact II | Razer Ornata Chroma | Philips 242E1GAJ |

Benim imzamda bir sıkıntı var mı sence? Kendi halinde giriş seviyesi diyebileceğim bir bilgisayarım var kim ne yapsın. 😄

Ryzen 5 1500X | Sapphire Pulse RX 5500 XT 8 GB | ASUS PRIME B350-PLUS | Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 GB 3200 MHz | WD Black SN750 NVMe 500GB | Toshiba 1TB 7200 RPM | Hitachi 1,5 TB 5400 RPM | Corsair 275R | ASUS ROG Strix 550W 80 Plus Gold | ASUS ROG Strix Impact II | Razer Ornata Chroma | Philips 242E1GAJ |
"Hekırlar o bilgiisiyarı alacak" (!)

Saçma bir düşünce olmuş. Teknoloji ağırlıklı bir forumda bilgisayar sistemini imzaya yazmak görgüsüzlük olarak görülmemeli. Aynı düşünceyle kimse kimseye forumda bir ürünü tavsiye etmesin veya o ürünün sıkıntılarını dile getirmesin. Çünkü o ürüne sahip ve bunu belirterek görgüsüzlük yapıyor(!). Veyahut bir kullanıcı bilgisayar sistemindeki sorunu dile getiren konu açmamalı çünkü sisteminin özelliklerini konuya yazıyor ve o parçaları içeren bir bilgisayarı var, görgüsüzlük yapıyor (!). Yani problem sistemin imza kısmına yazılması mı ? İsteyen istediğini yazsın bu kadar takılmayın her şeye.

Bence şükredin hocam 😁 .

Yazınıza katılmıyorum ama hadi bilgisayar özelliklerini yazarsın kabul ben de yazarım. Genelde sistem toplama konuları oluyor çünkü ve birçok kişiye yardımı oluyor. Ama televizyonunu, telefonunu, o konsolunu bu konsolonu yazanları desteklemiyorum demeyelim de hoşuma gitmiyor.

Genelde siber saldırganlar böyle küçük çaplı işlerle uğraşmaz gerçi. Fakat bilinç bir kullanıcı, farkındalığının gereğini yerine getirir bence. Herkese iyi akşamlar. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı