Inaccesible_Boot_Device Hatası

DeathStroke!

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayar acilirken mavi ekran veriyor. En son driver'leri yükledim, ondan sonra oldu. PC arkadasin, ondan önemli yani.
Hata bu: INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE
VpVQvZ.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı yaklaşık 9 kez yeniden başlattım ancak açılmıyor. Açılmadığı için şu an upload edemem ancak Linux CD'si vardı, ondan girerek kısa sürede upload edeceğim.

Aynı sorun bende de oluyor. İki haftada bir falan oluyor. Bendeki hata iletisi farklı resimdeki gibi oluyor. Yüzde kısmı dolduğunda yeniden başlatılıyor ya da kapatılıyor tekrar açtığımda sorun olmuyor.
fb4wJIq.jpg

O blue screen hataları değişir. Seninki anlık oluşabilecek bir hatadır belki ama bendeki sorun driverla alakalı sanırım.

Zaten boot aygıtına erişemiyormuş hatanın Türkçesi bu bende % dolmuyor 0 oluyor tak yeniden başlatıyor. O fotoyuda video çektim sonra kestim o anlık kısmı öyle yani en kötü sistem dosyalarını yenileyeceğim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı