INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE hatası

Cyberry

Hectopat
Dell Inspiron 15R 5521 için yeni Samsung 870 EVO SSD sipariş etmiştim. HDD ile değiştikten sonra format attım. Sistem açılıyor fakat güncelleştirmeleri yapmaya çalıştıktan sonra yeniden başlattığımda ise bu hatayı alıyorum. Çözüme bir türlü ulaşamadım. Bu sorunun çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

Dell Inspiron 15R 5521 için yeni Samsung 870 EVO SSD sipariş etmiştim. HDD ile değiştikten sonra format attım. Sistem açılıyor fakat güncelleştirmeleri yapmaya çalıştıktan sonra yeniden başlattığımda ise bu hatayı alıyorum. Çözüme bir türlü ulaşamadım. Bu sorunun çözümü hakkında bilgisi olan var mı?
Biosta disk ile alakalı kısım IDE ise AHCI yaparak dener misin?

Dell Inspiron 15r 5521 için yeni Samsung 870 EVO SSD sipariş etmiştim. HDD ile değiştikten sonra format attım. Sistem açılıyor fakat güncelleştirmeleri yapmaya çalıştıktan sonra yeniden başlattığımda ise bu hatayı alıyorum. Çözüme bir türlü ulaşamadım. Bu sorunun çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

Bu işlemleri yaparken HDD cihazda takılı olmasın.

* SATA SSD kullanıyorsunuz. Başka girişiniz varsa oradan bağlamayı deneyin. SATA girişi vb.
* BIOS ayarlarınızda disk ile alakalı kısım AHCI olmalı. Eğer bu seçenek çözmez ise Auto varsa öyle kalsın.
* Bu çözmez ise BIOS ayarlarınızı sıfırlamayı deneyin.
* İndirme sitelerinden değil Microsoft'tan bir ISO indirip. SSD'ye temiz kurulum yapın.
* Sorun hala devam ediyorsa diskiniz arızalı muhtemelen. Önce başka bir cihaza takarak deneyin. Orda da okumuyorsa iade ya da servise gönderin.

Saygılarımla

Sorunu Windows 10 format atarken güncelleme esnasında alıyordum. Bir türlü çözemedim bir uyumsuzluk var ama ne olduğunu anlamadım. Her şeyi denedim fakat bir şeyi denemedim oda SpeedStep kapatıp denemedim. Belkide sorunun kaynağı o yüzdendi fakat şu an Win 8.1 kurdum ciddi derecede bir nefes almaya başladı diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı