İnancını tanımlayabilir misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tevrat ve İncil zaten Peygamberlere indirilmiştir. Allah (c.c.) bize Kur'an-I Kerim'den önceki kitaplara da gereği gibi inanmamızı emretmistir ama Tevrat zamanla insanların isteklerine göre değişime uğramıştır.

Hocam şu an bile Orta Doğu'da sadece din yüzünden çıkmış bir sürü terör örgütü var, hangisi olduklarını tahmin etmek zor değil. Bunları söyleyince şeriatçı arkadaşlar bu gerçek İslam değil diye geçiştirmeye çalışıyor.

Hocam hiçbir şey kendi kendine kanıt olamaz, bütün kitaplar kendi içerisinde doğrudur ve diğer dinlerin yalan olduğunu söyler.

Bana göre düzen sana kaos. Aynı coğrafyada çıkmış evet ama bazı dinler yalan. İşte insanlar inanarak günümüze kadar geldi.
Benim bahsettiğim tüm dinler kitap inen dinler. Bunların aynı coğrafyadan çıkmış olması ne kadar normal? İnsanların X dinine inanması onu gerçek yapmaz. Ben tanrıya inanmıyorum veya varlığını bilmiyorum dersem bunu söylemiş olurum. Bu benim inancımı doğru yapmaz.

Peki kaos dediğiniz şey düzenin ta kendisiyse?

Kardeşim kulağının arkasını görebiliyor musun? Göremiyorsun, ama inanıyorsun. Şaaak!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…