Kaizoku Gari no Zoro Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 68 14 Ekim 2020 #31 cxnnorx dedi: İnsansın, düşünebiliyorsun hangisinin gerçek olduğunu anlayabilirsin. Bir yarışmada olduğunu düşün doğru cevabı vermeden yarışmayı kazanabilir misin? Genişletmek için tıkla... Düşünebiliyorum elbette ama deliller olmadan neye kesin karar verebilirim ki ?
cxnnorx dedi: İnsansın, düşünebiliyorsun hangisinin gerçek olduğunu anlayabilirsin. Bir yarışmada olduğunu düşün doğru cevabı vermeden yarışmayı kazanabilir misin? Genişletmek için tıkla... Düşünebiliyorum elbette ama deliller olmadan neye kesin karar verebilirim ki ?
Burhanglrsoy Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 738 Çözümler 8 14 Ekim 2020 #32 Deistken, araştırıp Müslim oldum.
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 14 Ekim 2020 #34 Kaizoku Gari no Zoro dedi: Düşünebiliyorum elbette ama deliller olmadan neye kesin karar verebilirim ki? Genişletmek için tıkla... Delil ne biliyor musun? Dünya, evren, içindeki olaylar, insanlar ve doğa bunun gibi hepsi bir delil.
Kaizoku Gari no Zoro dedi: Düşünebiliyorum elbette ama deliller olmadan neye kesin karar verebilirim ki? Genişletmek için tıkla... Delil ne biliyor musun? Dünya, evren, içindeki olaylar, insanlar ve doğa bunun gibi hepsi bir delil.
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.072 Çözümler 9 14 Ekim 2020 #35 İnanç tanımlanabilseydi inanç olmazdı
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 14 Ekim 2020 #36 Ateistken, 3 büyük dini araştırıp müslüman oldum. Fakat hâlâ diğer dinleri araştırıyorum dünyada çok fazla din var.
Ateistken, 3 büyük dini araştırıp müslüman oldum. Fakat hâlâ diğer dinleri araştırıyorum dünyada çok fazla din var.
Kaizoku Gari no Zoro Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 68 14 Ekim 2020 #37 cxnnorx dedi: Delil ne biliyor musun? Dünya, evren, içindeki olaylar, insanlar ve doğa bunun gibi hepsi bir delil. Genişletmek için tıkla... Bunların hepsi bilimle açıklanabilen şeyler. Hepsinden önce ne vardı sorusuna ait bir cevap da yok.
cxnnorx dedi: Delil ne biliyor musun? Dünya, evren, içindeki olaylar, insanlar ve doğa bunun gibi hepsi bir delil. Genişletmek için tıkla... Bunların hepsi bilimle açıklanabilen şeyler. Hepsinden önce ne vardı sorusuna ait bir cevap da yok.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 14 Ekim 2020 #38 Ahlak anlayışıma uyduğu için Müslümanlığı seçtim.
Coeus Decapat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Ekim 2020 #39 İgnostik-Apateistim.
SKAY07 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 137 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ekim 2020 #40 Silinen üye dedi: Hepsine inanıyorum hangisi tutarsa artık. Genişletmek için tıkla... Uçak örneği gibi. Uçak düşerken tüm tanrılara dua etmek belki biri tutar. Herkese kapımız açık.
Silinen üye dedi: Hepsine inanıyorum hangisi tutarsa artık. Genişletmek için tıkla... Uçak örneği gibi. Uçak düşerken tüm tanrılara dua etmek belki biri tutar. Herkese kapımız açık.