İnancını tanımlayabilir misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Budistim, cidden. Araştıran en mantıklı en güzel ve en huzurlu din olduğunu öğrenebilir, " ineğe tapma, putlara tapma " v.s değil. Kendinizi dünyadan soyutlayın, bırakın ruhunuz temizlensin. Ön yargısız araştırın, göreceksiniz.

Reenkarnasyon'da Budizm'in parçası.

Son düzenleme:
Nasıl bir tipi var? Resmini çizip koyabilir misin?

Aslında görmedi gördüğü sanıyor. Bu beyinde olan yanılsama beyin kendi içinde bir tipleme yapıyor. Bu arada bunu yazandan özür dilerim.

Hinduizm değil de neden budizm? Hinduizm daha sağlam gibi.

Müslümanım. Ayrıca şu an araştırmakta olan veya araştırmak, sorgulamak isteyenlere Caner Taslaman'ın kitaplarını önerebilirm. Kendi sitesinden tüm kitapların ücretsiz pdf'lerine ulaşabilirsini.

Yaygın olarak yanlış bilinen bir konuyu araştırsaydınız keşke çünkü ineğe tapınma diye bir şey yok. Eğer hinduizm'i kastediyorsanız.

Hiçbir dine inanmıyorum, açıkçası bana göre dinler insanların açıklayamadıkları şeyleri tanrılara bağlamasıdır. İnancım hakkında anlatılacak bir şey yok aslında, düşünecek epey vaktim olur bunu.

Tanımlayamam çünkü bir anlam aramaya çalışmıyorum. Kesinlik diye bir kavram olduğuna inanmıyorum; şu yanlıştır, şu doğrudur, şu vardır ya da yoktur diyemiyorum kendimce. O yüzden fazla kasmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…