İnanılmaz örümcek adam ile Venom aynı evrende mi?

kiremithuseyin

Hectopat
Katılım
2 Temmuz 2020
Mesajlar
779
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, konuyu yanlış yere açmış olabilirim affola.
Sorum yukarıda, Tom Hardy'nin Venom'u ile andrew Garfield'ın Spider-Man'i aynı evrende mi?
Yani olurda tasm 3 çıkarsa filmde Venom'u görebilir miyiz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TASM3 bir kere çıkmaz. Hadi diyelim çıktı. Yapımcısı Sony. Sony istediği herşeyi yaptırır. Sırf bunun yüzünden Spider-Man 3'ün içine s**tı. Venom sayesinde.
 
Alakasız şeyler. Bir sürü venom var evet ama şuan sadece MCU ve ilk Spiderman üçlemesin de vardı. Kısaca yeni venom filmi MCU'da geçebilir. Eğer geçmezse Anti-Venom çıkar.
 
Bence Doktor Strange evrenleri karıştırdığı için (Multiverse of Madness fragmanında belli oluyor) ve bir parça simbiyotun MCU evreninde kalmasından dolayı iki farklı venom görebiliriz gibi duruyor. Tom Hardy ve Andew beraber film çekebilir. Tom Holland ise farklı bir hikaye ile birlikte yeni venomla (ajan venom,new venom veya anti venom) film çekebilir. Tahminimce anti venom ve venomu iki farklı kimliğe sokmak olacak. Çizgi romanlarda venom Mr negative etkisinden ötürü anti venoma dönüşüyordu.
 
Tasm3 bir kere çıkmaz. Hadi diyelim çıktı. Yapımcısı Sony. Sony istediği her şeyi yaptırır. Sırf bunun yüzünden Spider-Man 3'ün içine s**tı. Venom sayesinde.

Tasm3 bence çıkar hocam. No way Home'un bu başarısından sonra çıkmazsa büyük hata olur Sony için. Üstelik Spider-Man 3'de Venom olursa daha iyi gişe yapar diye Venom işine falan girişip altından kalkamadılar mı? (yanlış biliyor olabilirim ama para için Venom'u getirdiler diye biliyorum.) Yani demek istediğim tasm3 Sony için güzel para getirecek bir proje. Hiç yoktan 1 tane Tobey veya Andrew'lu Spider-Man gelecek bence. Sony'nin bu fırsatı kaçıracağını düşünmüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı