Inca IUWA-150X Mac OS X Mavericks Uyumu

mixtapes

Hectopat
Katılım
9 Mayıs 2014
Mesajlar
6
Yer
Çankaya, Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Recep bey.

Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mac OS X Mavericks 10.9.2 Kurulum Rehberi » Technopat
bu linkteki rehberinizi uyguladım.
Monster MS-1762 ürününü kullanıyorum.
  • Wifi yongam uyumlu değil. Önce sormak istediğim uyumlu ve güzel bir wifi yongasını nereden satın alabilirim?

Mac os kullanmayı düşünüyorum. Aynı zamandada ubuntu kullanıyorum. Açıkçası işimi en iyi şekilde görücek ve aşırı fiyatlı olmayacak 2 haneli :)

İkinci problemim usb wifi çalıştığını konularınızdan gördüm. Dün Inca IUWA-150X satın aldım. Üzerinde blacktrack3 ve mac os işletim sistemine uyumlu diye yazıyor. İnternette araştırdım ancak chipsetini bulamadım.

125430358-2-inca_iuwa_150x_wireless_adaptor.jpg


Kullandığım ürün bu.

En son kurulum USB'sini windows ortamında transmac ile açarak inca 150x mac os driverını içerisine attım ve mac os açarak oradan yükledim. Şuandada sistem tercihlerinde ağ içerisine girdiğimde driver yükleme öncesi bomboştu. Girdiğim tüm ayarlar siliniyordu. Konum özellikle boşalıyordu. Driver yükledikten sonra konum : otomatik oldu ve listeye bluetooth geldi. +'ya basarak pppoe seçtiğimde ethernet kısmıda boş geliyor. Kısacası hiçbir şey yapamadım yardımcı olabilir misiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cok teşekkür ederim. Güvenli mod olmadan bilgisayarımı açabilirsem deneyeceğim. Su anda wifi yongamı çıkardım. Ancak hala açamıyorum -x komutu girmeden. Bununla ilgili bir şey soyleyebilir misiniz?

rL33X7.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adaptörü kullanıyorum. Konumda da belirtmiştim zaten. Ama ısınıyor ve bazen çalışmıyor. Başka ürünlere yönelseniz iyi olur. BearExtender ile de çalışıyor.
Bu sürücüyü de bulmuştum. Mac'i kaldırdığımdan dolayı deneme fırsatım olmadı. İsterseniz siz deneyebilirsiniz.
Ralink RT2870 Driver free download for Mac OS 10.x
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı