İnca optical mouse M-118K fare nasıl sökülür?

402380

Decapat
Merhabalar, benim faremin orta kısmında scroll çalışmamakta. Bende içini söküp temizlesem sorun çözülür diyerekten işe girdim. Fakat sökemiyorum, vida bulunmuyor. Zarar vermeden nasıl sökebilirim?
Model: İnca optical mouse M-118K.

Qc Pass yazan yeri kaldır içinde büyük ihtimal vida olacaktır vidayı sök başka vida takılı olup olmadığından emin olduktan sonra torna vida ile kanırtarak açabilirsin çok zorlamanı önermem açılmazsa.

İşaretlediğim kısımların altında vida olabilir o kısımları ince uçlu düz bir tornavida ile hafiften kaldırabilirsin altlarında vida yoksa QC Pass yazan etiketin üstüne saç kurutma makinesiyle orta ayarda 1-2 dakika ısı uygulayıp pürüzsüz biçimde yerinden çıkart vidayı yerinden çıkarttıktan sonra alt kapağı hızlıca kaldırma genelde bir veya iki tane kablo oluyor o kablolara zarar verebilirsin yavaş biçimde kaldır ve varsa kabloları yerinden sök ardından mouseun içini temizleyebilirsin.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2)_LI.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…