İnce başlıklı Type-C nereden bulunur?

KeremKutayK

Hectopat
Daha fazla  
Gaming mouse var ve yakın zaman önce şarj kablosunun başlığı koptu. Kablo yanımda değil kısacası bana yenisi lazım. Nereden alabilirim bilgisi olan var mı? Konnektör tipi Type-A yazıyor fakat tek sorun mouse yuvasının dar olması yani telefonumun Type-C'si sığmıyor. USB yanlışım yoksa 3.1 tipiydi.

Mouse ile birlikte gidip deneyerek alabilirsin. Marka modelini atarsan bakarız.

Aj Ajazz 159 Pro. Hocam ben bunu nasıl bir yerden almam gerekiyor bilmiyorum ve önüne gelen tamam kardeşim paketi aç dene sorun olmaz mı der? Bilindik teknoloji mağazalarından mı yoksa telefon falan tamir edilen yerlerden mi?

Aj Ajazz 159 Pro. Hocam ben bunu nasıl bir yerden almam gerekiyor bilmiyorum ve önüne gelen tamam kardeşim paketi aç dene sorun olmaz mı der? Bilindik teknoloji mağazalarından mı yoksa telefon falan tamir edilen yerlerden mi?

Bilindik kutuyu açmana pek izin vereceğini sanmam. Fakat ortalama mağazalar ve telefoncularda açıp bakarsın kutu vakumlu falan değilse. Ama pek de kaliteli bir şey bulamazsın oralarda.

Ben tam bilmiyorum ama USB başlıklı lazım Apple'larda var mı ki? Birkaç defa gördüm ama hiçbirinde USB yoktu.

Yok hocam USB'den tip C ye Apple'ın öylesi yok diye biliyorum. Ama arkadaşın dediği eskisi için doğru, eskiden iPhone 6-7-8 zamanları USB'den lightning kabloların uçları IP inceydi. Sonradan normal kalınlığa geldi.

Senin durumu bence klavyemde yaşadım. Evde ucuz bir tane USB'den tip C kablo bulup kenarlarını maket bıçağıyla soyup klavyeye uygun yapıp kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı