İnce bilek nasıl kalınlaştırılır?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Ellerim büyük olduğu için bileklerim ince duruyor. Boyum 1.81 kilom ise 71 ama nedense çok zayıf duruyorum. Hatta bazıları zargana bile diyor. Yardımcı olur musunuz? Kolumu ve bileklerimi nasıl daha büyük yaparım? Evde ağırlıklar da var önereceğiniz hareket var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu hareketi öneririm, beni bayağı bir geliştirdi.

Ben 85 kiloyum hala bileklerim ince. Yaşlanınca biraz kalınlaşıyor ama inceyse incedir, genetik.

Ulan evde tartılıyorum 71 kilo diye okulda dalga geçiyorlar 50 kilosun diye. Bir de benimle dalga geçen çocuklardan biri 1.50 70 kilo çocuk diğeri şişman. Ama sonuçta bayağı bir dokunuyor sözler. Dalga geçiyorlar sürekli.

El yayı önermiyorum pek etki etmiyor fakat şöyle bir ürün var fiyatı biraz tuzlu olabilir. Bu bayağı etkiler.

Hocam tuzu bırak kimyon biber resmen pahalı ya.

El ile bilek kısmının birleştiği yeri diyorsan orası kalınlaşmaz kemik yapınla alakalı bir durum. Bileğin üst kısmını kalınlaştırabilirsin.

Ama ellerim biraz büyük olduğu çok kötü duruyor bilek yeri

Ulan evde tartılıyorum 71 kilo diye okulda dalga geçiyorlar 50 kilosun diye. Bir de benimle dalga geçen çocuklardan biri 1.50 70 kilo çocuk diğeri şişman. Ama sonuçta bayağı bir dokunuyor sözler. Dalga geçiyorlar sürekli.

Hocam tuzu bırak kimyon biber resmen pahalı ya.

Ama ellerim biraz büyük olduğu çok kötü duruyor bilek yeri.

Vücudunun görüntüsü nasıl? Uzun ince mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı