İnce, hafif MacBook önerisi

Fasama

Kilopat
Katılım
24 Aralık 2016
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Garageband, imovie, biraz oyun, 3,5mm kulaklık girişi kalitesi, incelik hafiflik taşınabilir bir laptop ariyorum.
Windows'ta Garageband ve kulaklık girişi kalitesi ve şarj artısı yok. Macbook Air bunlar için alınır mı? Macbook Air işimi görür mü ? Ne önerirsiniz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop kullanırken kesinlikle çok iyi bir soğutucu almanızı öneririm. Neredeyse hepsi çok ısınıyor belirli bir süre sonra diyebilirim.

Çantada taşırken.

SM-G935F cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Hiç bir sorun yaşamazsınız. 3 kg bir şey değildir. Yalnız taşırken korunaklı bir çanta var ise onu kullanmanızı öneririm. Yok ise evde kendiniz köpük gibi şeyler koyarak korumanızı öneririm veya satın alabilirsiniz fakat o konuda hangisi iyi bir bilgim yok. Düşerse istenmeyen bir durum yaşanabilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı