İnce Hesap'tan toplanan sistem 127 bin TL'ye alınır mı?

Bütçe
125000
Performansı mı etkiler ne için hocam bilmediğimden soruyorum yani anakartın ne kadar fark ettiğini bilmiyorum ben.
Şöyle söyleyeyim iki anakartta çok iyi. Fakat highend sistemde ben x870 serisi kullanırdım. İki anakart arasında minimal farklar var. MSI x870e edge bir tık daha iyi anakart. Performans harici diğer destekleriyle

Şöyle söyleyeyim iki anakartta çok iyi. Fakat highend sistemde ben X870 serisi kullanırdım. İki anakart arasında minimal farklar var. MSI X870E Edge bir tık daha iyi anakart. Performans harici diğer destekleriyle.

Tamamdır kardeşim seni takibe aldım arada soru sorabilir miyim yakın zamanda parayı ayarlayıp PC'yi dizeceğim zaman tekrardan yazsam sana.

İş için kullacak olanların RTX 5090 tercih etmesi dışında hiçbir Nvidia RTX 5000 kartı alınmaz. Katılmayan eminim çıkar ama veriler gayet ortada. Sırf biraz daha iyi RT performansı için o şirketi daha fazla zengin etmeye gerek yok. Zaten özelleştirme sonucu anormal pahalı olmuş. Mesela tek bir sitede, tek bir aramada karşıma ilk çıkan şu sistemi almak veya bunun üzerinde özelleştirme yapmak daha mantıklı:
Eminim biraz daha tarasam alternatifler çıkar.

Hatta AMD RX 9070 XT kartlı hazır sistemi -gerekirse düzenleyerek- almak daha mantıklı.
Merhabalar hocam, 9070 xt'li bir sistem öneriniz var mı acaba? 70-80 bütçe civarında, veya o civarda en iyi sistem alternatifiniz? Sadece 1-2 oyun ve günlük işler için, monitör 4k 60fps.

Tabii dostum, istediğin her zaman.

Selam melih kardeşim bilgisayarın yazılımı ekran kartına göre mi oluyor mesela ASUS'un Armoury Crate yazılımı var mesela onun gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı