İncehesap 1 TL indirimi

Üzülmeyin arkadaşlar, firmalar yükselebilmek, tanınmak ve daha çok kar edebilmek için sürekli reklam uygulamak zorundalar, bu da onun bir parçası.

300 adeti 1 TL'den verdiklerine inanmıyorum.
Firmayla anlaşırsın maliyetini ödersin falan filan. Onlar için kolay işler ki o çaptaki bir firma için 300 tane fare hiçbir şey demek. Şu anda forumda bile ne kadar adlarından bahsedildi. :)

Reklam çalışmaları böyle oluyor işte. Sen bir yerden kaybedip sonrasında on yerden kazanıyorsun.

Zaten ürün listesine bakınca iyi hallilere güzel ürünler ve fakir kesime James Donkey, Gamepower gibi ürünleri iteleyerek geçinen bir site gibi duruyor. Hiç alışveriş yapmamıştım. Yapmam da. Ben sitede tuşa bastığımda 1 yazıyorsa telefona gelen bildirimde de 1 yazacak.

Firmayla anlaşırsın maliyetini ödersin falan filan. Onlar için kolay işler ki o çaptaki bir firma için 300 tane fare hiçbir şey demek. Şu anda forumda bile ne kadar adlarından bahsedildi. :)

Reklam çalışmaları böyle oluyor işte. Sen bir yerden kaybedip sonrasında on yerden kazanıyorsun.
Kazanıp kazanmayacağından bahsetmiyorum da. Fiyat eskiye dönünce site bir anda fabrikadan yeni çıkmışa döndü. Kandırıyorlar... Verdikleri kişi sayısı 2 elin parmaklarını geçmez.

Zaten ürün listesine bakınca iyi hallilere güzel ürünler ve fakir kesime James Donkey, Gamepower gibi ürünleri iteleyerek geçinen bir site gibi duruyor. Hiç alışveriş yapmamıştım. Yapmam da. Ben sitede tuşa bastığımda 1 yazıyorsa telefona gelen bildirimde de 1 yazacak.

Evet, zaten her hafta düzenli olarak sözde indirim yapmalarından bunu anlayabilirsiniz. Bazen güzel indirimler olabiliyor ama çok nadir. Genelde JD ve GP ürünleri satıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı