İncehesap alışveriş deneyimim

Yer
Bursa
İncehesap'tan 25 Mayıs'ta bir Ryzen 5 1600 AF sistem aldım. Elime bugün, 22 Haziran'da ulaştı. Süre biraz uzun. Bu süre zarfında ekran kartı ve kasa stoğu bitti. Kasa Rampage Spectra stoğu bittiği için Sharkoon RGB Flow seçtim, ekran kartı da XFX RX570 tükendiği için ASUS AREZ RX580 8 GB gönderdiler. Sipariş süresi uzun olsa da birkaç günde bir müşteri hizmetlerine yazdım en fazla birkaç saat içinde cevap verdiler. Süre sıkıntısı olmayanlar için önerebilirim. (Sistemim 3501TL tuttu.)

Son düzenleyen: Moderatör:
İncehesap'tan 25 Mayıs'ta bir Ryzen 5 1600 AF sistem aldım. Elime bugün, 22 Haziran'da ulaştı. Süre biraz uzun. Bu süre zarfında ekran kartı ve kasa stoğu bitti. Kasa Rampage Spectra stoğu bittiği için Sharkoon RGB Flow seçtim, ekran kartı da XFX RX570 tükendiği için ASUS AREZ RX580 8 GB gönderdiler. Sipariş süresi uzun olsa da birkaç günde bir müşteri hizmetlerine yazdım en fazla birkaç saat içinde cevap verdiler. Süre sıkıntısı olmayanlar için önerebilirim. (Sistemim 3501TL tuttu.)
Ryzen 5 1600 AF stokları çok çabuk bitiyor normal ama XFX RX570 için onu bilmiyorum. Hayırlı olsun.

İncehesap'tan Epic kasayı özelleştirerek almıştım. 10 gün içinde elime sorunsuzca ulaştı. Ekran siparişini bile oradan verdim, hiçbir sorun yok. Süreler neden uzamış bilmiyorum. Virüs dönemine denk geldi diye olmuş olabilir. Destek çok iyi bu arada belirtmeliyim.

Hocam iyi ki Rampage'in stoğu bitmiş. RGB Flow çok iyi bir kasadır. Doğru yerinde doğru kararı vermişsiniz. Hayırlı olsun.

Kargo çok uzun sürmüş olsa da 570 yerine 580 eklemeleri hoş olmuş. İmzandaki sistem ise, 3500 TL iyi bir rakam. Yakın zamanda 1 adet daha RAM takviyesi yaparak 2x8GB çift kanal yapmanı öneririm. Güle güle kullan.
Ben de katılıyorum. Çift kanal RAM Ryzen işlemciler için önemli bir unsur. 3500 güzel sistem toplamışsınız tekrardan hayırlı olsun.

Bütçe müsait olduğunda 8GB RAM takviyesiyle taş gibi sistem olur. Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı