İncehesap.com Güvenilir mi ?

Sakın güvenip incehesap.comdan alışveriş yapmayın. Müşteri temsilcileri ilgisiz yalancı ve oyalıyor.

23 Kasım 2018 tarihinde, James Donkey JD25GM144 24.5'' 1ms 144Hz Full HD Gaming Monitör (freesync, frameless, HDMI 2.0-144Hz) "0" Ölü piksel Garantisi isimli monitörden 2 adet sipariş ettim ve yanında 2 adet SSD, kulaklık ve klavye sipariş ettim. 2 SSD bir kargoda, kulaklık ve klavye başka bir kargoda geldi ama monitörler gelmedi. 2 haftadır 2 günde bir kesin aradım ve saçma cevaplar ve oyalamalar oldu. Bende kandım tabi ki. Youtube.com'da bu monitörün paket açma videosunu görünce yorumlara baktım meğer herkese monitör gitmiş bir bana gelmemiş. 2 haftadır yok monitörler arızalı yenileri gelecek, monitör stokta kalmadı, monitörler güncelleme alacak diyerek oyaladılar. Her aradığımda dakikalarca müşteri temsilcisi ile konuşmayı bekledim ve her konuştuğumda müşteri temsilcileri beni bekletti. En son youtubedaki kutu açma videosunu görünce patladım. Meğerse stocklarında bir sürü sorunsuz monitör varmış benim siparişime ne olduğu belli değilmiş... 2 gündür de sorunu araştırıyorlar... 15 gün oldu elime geçmedi kargo? Yardımcı olabilecek birisi varsa şikayet dava ne varsa açacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi ki gelmemiş. Hemen iade isteyin. O monitörlere para vermeyin. Umarım aldığınız SSD, kulaklık, klavye Gamepower, James Donkey değildir. Ayrıca yeni konu açın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı