İncehesap.com Güvenilir mi ?

1 ay kadar önce 4 parça sipariş verdim: İşlemci, anakart, HDD, DVD sürücü. Siparişimi doğru gönderdiler ancak 4 parçayı ufak bir koliye sığdırmak için ite kaka sıkıştırmışlar. Anakartın kutusunu ezdirmişler. Büyük koli veya 2 koli yapsalar kargoya daha fazla para verecekler tabi. Ayrıca anakartın (Mortar B350M) önceden açılıp tekrar paketlendiği çok belliydi. Kutusunda herhangi bir güvenlik bandı olmadığı gibi içindeki statik poşet ilk kez açılırken yırtılmış, sonra tekrar kapatılmış. Büyük ihtimalle başkasının kullanıp iade ettiği ürünü gönderdiler.

Bende oradan donanım arşivinin bilgisayarını almak istiyordum 1700 tl olan ama almamayı bir düşündüm şimdi istanbul-konya arasında bir zarar falan görürse para boşa gider diye korkuyorum iade edileni almıyorlarmış diye duydum incehesap

Ben şunu anladım; Biraz daha pahalı vereceksin belirli yerlerden alacaksın. Kurumsal firmalar bu konularda daha iyi. Yaptırım çok rahat yapabiliyorsunuz. Yaptırımdan kastım siz şikayet edince müşteri hizmetlerine direkmen işinizi çözmeye çalışıyor. Gerçi bu dediklerime bende inanmıyorum :) Bilmiyorum, cidden Türkiye'de artık hak, hukuk gibi kavramlar pek önem teşkil etmediğinden firmalarda kafalarına göre takılıyorlar. Şans işi birazda, oradan RAM ve USB bellek almıştım çok önceden (Yaklaşık 4 sene) RAM direk kargolanmıştı ama USB'yi 1 haftada kargolamışlardı :D

Teknobiyotikden mi alıyım yani yoksa incehesapdanmı?
Teknobiyotiğin sosyal platformlarda çok aktif görüyorum. Youtube gibi yerlerde hep mesajları yanıtlıyorlar ama biraz ağresif :) Ben Teknobiyotiği destekleme taraftarıyım. Güzel markalı ürünler getirseler oradan bir ekran kartı almak istiyorum.

Kesinlikle İncehesap'ı tavsiye ederim. Birkaç ürün aldım ve garantiye gönderdim, hiç sorun yaşamadım. Teknobiyotik gibi acemi de değiller ve yine onlar gibi insanlara küfür de etmiyorlar.

Intel Kaby Lake G4560 3.6 GHz, GT1030 2GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC

Taksitle alacağım için bunu alıcağım incehesapdakinin tek farkı onda athlon x4 950 ve asus gt 1030 oc version olmasıydı ama bunuda gelecekte 1050ti ye rahatça upgrade edebilirim sanırım yada 1060 a bu daha mantıklı geldi bana diyerinin linki

Cronos Phantom Serisi Athlon X4 950 3.8GHz 8GB 1TB Asus PH-GT 1030-O2G Gaming Bilgisayar incehesap.com

Hiç riske girmeye gerek yok bence teknobiyotik ile istediğim kargo şirketiyle getirtebiliyormuşum buradada aras kargo çok iyi benim oturduğum yerde aras ile getirticem.
(Teknobiyotikde kutuları gönderiyorlarmı pc parçalarının kutularını dizmeyi çok seviyorumda :D)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı